Kakav kiks / Potopio ih klinac: Bogdanović i Utah prokockali 22 poena razlike

Image
Foto: AP Images

Košarkaši Utah Jazza, za koje igra naš Bojan Bogdanović, izgubili su od druge najgore ekipe istoka nakon što su vodili čak 22 razlike...

11.1.2022.
8:32
AP Images
VOYO logo

Detroit Pistonsi svladali su Utah Jazz 126-116 i time osigurali tek devetu pobjedu u sezoni. Bojan Bogdanović imao je skromnu večer, zabio je 12 poena i promašio sva četiri pokušaja za tricu.

Jazz je otišao na poluvrijeme s 13 poena razlike, a njihovo vodstvo u jednom trenutku druge četvrtine bilo je 54-32. Međutim, Pistonsi su zatvorili poluvrijeme sa 16-6 nizom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najraspoloženiji u redovima Pistonsa bio je Cade Cunningham s 29 poena. Rookie Detroita zabio je najviše poena u svojoj kratkoj dosadašnjoj karijeri, a zanimljivo je da je Detroit posljednji put pobijedio protiv Jazza prije šest godina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvaci izgubili unatoč raspoloženom Grku, Celticsi iščupali pobjedu

Dvostruki MVP lige Giannis Antetokounmpo nije mogao spasiti svoj Milwaukee od poraza protiv Charlotte Hornetsa. Antetokounmpo je zabio 26 poena, uhvatio 13 skokova i podijelio osam asistencija, ali bekovski par LaMelo Ball i Terry Rozier odveli su Charlottu do pobjede.

Jayson Tatum i Jaylen Brown zabili su zajedno 50 poena u pobjedi Boston Celticsa nad Indianom Pacersima 101-98 u produžecima. Boston, koji se nalazi tek na 10. mjestu istočne konferencije, to je druga pobjeda u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joel Embiid nastavlja dominirati parketima NBA lige. Centar Philadelphia 76ersa zabio je preko 30 poena u sedam uzastopnih utakmica, a Sixersi su pobijedili na svakoj.

Pobjede su upisali još New York Knicksi, Portland Trail Blazersi i Cleveland Cavaliersi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo