POSAO KARIJERE: / Jasmin Repeša postao trener slavnog kluba!

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Bivši izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša imenovan je trenerom talijanskog prvoligaša Emporio Armanija iz Milana.

25.6.2015.
17:34
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

Repeša je posljednje dvije sezone bio trener hrvatskog prvaka Cedevite iako u posljednjem finalu doigravanja protiv Cibone nije vodio momčad zbog bolesti. U četvrtak navečer je Cedevita i službeno objavila da je raskinula ugovor s 54-godišnjim stručnjakom.

"Priznajemo da smo u početku bili iznenađeni željom našeg trenera da pronađe novi klub. Repeša je to objasnio odličnom ponudom bogate Olimpije Milano i novim izazovima. Mi mu, naravno, ne želimo stajati na putu ako je to njegova odluka, stigli smo do sporazumnog dogovora na obostrano zadovoljstvo. Posao će biti realiziran u sljedećih nekoliko dana", istaknuo je predsjednik Cedevite Mladen Veber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak s Fortitudom

Armani Milano, poznat i pod originalnim imenom Olimpia, raskinuo je ugovor s dosadašnjim trenerom Lucom Bianchijem, a mediji na Apeninskom poluotoku pišu da je njegov nasljednik Repeša dogovorio dvogodišnju suradnju.

Repeša je u Italiji već vodio Fortitudo iz Bologne, Virtus Romu i Benetton, a s prvospomenutim je klubom bio i prvak, te finalist Eurolige. Armani mu je novi veliki korak u karijeri budući da se radi o najtrofejnijem talijanskom klubu s 26 naslova nacionalnog prvaka i tri europska naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo