KAKO JE JAK / Pogledajte kako je Jokić bacao u trans publiku i suigrače briljantnim asistencijama, neke su čak bile i bez gledanja

Image

Nikola Jokić je upisao triple-double sa 18 koševa, 11 asistencija i deset skokova

27.2.2022.
10:58
VOYO logo

Memphis Grizzlies su u gostima sinoć sa 116-110 pobijedili Chicago Bullse, a predvodio ih je Ja Morant sa 46 koševa, što mu je učinak karijere, a i rekord je momčadi.

Steven Adams je dodao 12 koševa i 21 skok za Memphis koji je prekinuo niz od dva poraza. DeMar DeRozan je predvodio poraženi Chicago sa 31 poenom, Zach LaVine je ubacio 28 koševa, a Coby White 15 za Bullse kojima je ovo prvi poraz nakon šest pobjeda u nizu. Chicago je drugi na Istoku, dok je Memphis treći na Zapadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics su na gostovanju sa 113-104 bili bolji od Detroit Pistonsa, a do pobjede su ih predvodili Jaylen Brown sa 27 i Jayson Tatum sa 26 koševa. Boston, šesta momčad Istoka, tako je upisala 11- pobjedu u zadnjih 12 utakmica.

Cade Cunningham je bio najbolji pojedinac Pistonsa sa 25 ubačaja, sedam skokova i tri asistencije. Cory Joseph je dodao 15 koševa, Marvin Bagley 14, a Saddiq Bey 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokić upisao triple-double

Denver Nuggets su kod kuće sa 115-110 nadigrali Sacramento Kings, a Monte Morris je zabio odlučujuću u zadnjoj minuti i utakmicu završio sa 21 poenom.

Nikola Jokić je upisao triple-double sa 18 koševa, 11 asistencija i deset skokova, a Aaron Gordon je ubacio 23 koša uz devet skokova za petu uzastopnu pobjedu šeste momčadi Zapada. Jokić je oduševljavao publiku prije svega sjajnim asistencijama, a neke su čak bile i bez gledanja, što je posebno efektno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokićevu partiju pogledajte OVDJE.

Kod Sacrammenta najbolji je bio De'Aaron Fox sa 26 ubačajem i deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Nets su sa 126-123 pobijedili Milwaukee Buckse na krilima Kyriea Irvinga koji je zabio 38 koševa. Brooklyn, koji je sedmi na istoku, nadoknadio je zaostatak od sedam koševa u zadnjoj četvrtini.

Seth Curry je u pobjedi Brooklyna sudjelovao sa 19 koševa, Andre Drummond sa 17 koševa i 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee je predvodio sa učinkom sezone Bobby Portis koji je ubacio 30 koševa, od čega osam trica. Giannis Antetokounmpo ga je pratio sa 29 pogodaka, 14 skokova i šest asistencija, dok je Khris Middleton ubacio 25 koševa.

Ostali rezultati

Atlanta Hawks su kod kuće sa 127-100 svladali Toronto Raptorse, sedmu momčad Istoka. Trae Young je za pobjedu svoje momčadi zabio 41 koš od čega 25 u prvom poluvremenu, pridodavši tome 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hawksima koji su deseti na Istoku, ovo je deseta pobjeda u zadnjih 12 utakmica. Toronto je predvodio Fred VanVleet sa 24 koša.

Cleveland Cavaliers su kod kuće sa 92-86 nadigrali Washington Wizardse kojima nisu pomogla ni 34 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lauri Markkanen, kojem je ovo bila tek druga utakmica nakon što ih je zbog ozljede propustio 11, predvodio je Cavse sa 23 koša i šest skokova.

Miami Heat je kod kuće sa 133-129 pobijedio San Antonio Spurse. Miami je uspio nadoknaditi 16 koševa zaostatka iz prve četvrtine, a na početku zadnje je vodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jimmy Butler i Herro su svaki ubacili po 27 koševa za Miami. Kyle Lowry je dodao 13 koševa i 10 asistencija za Miami koji je vodeći u Istočnoj konferenciji.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo