LIKOVANJE NA NAJJAČE / Jokićeva braća prozivala Jacka Nicholsona: Pojavila se snimka, nije teško prepoznati što su mu sve govorili

Image
Foto: Twitter
Image
Foto: Twitter

Jack Nicholson je veliki navijač LA Lakersa, momčadi koja je na rubu ispadanja od Jokićevih Denver Nuggetsa

22.5.2023.
8:05
Twitter
VOYO logo

Denver Nuggets su na korak od plasmana u finale NBA nakon što su u noći sa subote na nedjelju u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije u gostima svladali Los Angeles Lakerse sa 119-108 i poveli sa 3-0 u seriji na četiri pobjede.

Image
VAŽNA VEČER /

Jokić na korak od velikog NBA finala! Uništio je Lakerse i LeBron Jamesa, a onda pokazao tri prsta i zagrlio svojeg brata

Do slavlja ih je vodio Jamal Murray koji je postigao je 30 od svojih 37 koševa u prvom poluvremenu, a Nikola Jokić je zabio 15 poena u zadnjoj četvrtini. Dvostruki MVP utakmicu je završio sa 24 poena, osam asistencija i šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Jokić je na ovoj utakmici imao podršku braće Strahinje i Nemanje koji su sjedili odmah iza klupe Denvera.

Oni su neprestano navijali za Denver Nuggetse, a nakon utakmice prozvali su slavnog holivudskog glumca i velikog navijača LA Lakersa Jacka Nicholsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U snimci koja se pojavila na društvenim mrežama može se vidjeti da su mu dobacivali sve i svašta, a Strahinja mu je u jednom trenutku rekao: "Vidimo se sljedeće godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo