NBA / Phoenix Sunsi više ne žele Bendera: Odbili mu produžiti ugovor za sljedeću sezonu

Image
Foto: NBA.com/Suns

Phoenix Sunsi već su godinama poprilično disfunkcionalna NBA momčad

31.10.2018.
9:02
NBA.com/Suns
VOYO logo

Nova NBA sezona za hrvatskog košarkaša Dragana Bendera postaje sve gora i gora. Američki mediji bliski njegovom klubu Phoenix Sunsima javljaju da je čelništvo kluba odlučilo odreći se Bendera iduće sezone.

Njihova odluka nije nelogična s obzirom na to da je Bender ove sezone na razočaravajućoj razini. U prosjeku je na terenu tri minute te zabija manje od jednog poena i hvata jedan skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji četvrti igrač pick drafta koji je slovio za supertalenta s velikim potencijalom nikako nije ispunio očekivanja. Benderu su Sunsi dali ugovor na tri godine s mogućnošću produženja na četvrtu, o čemu odlučuje momčad (tvz. team option). Uprava je odlučila da ne treba Bendera dogodine. Dobra je stvar što je Benderu tek 20 godina i još se uvijek stigne razviti u odličnog košarkaša.

Phoenix Sunsi već je godinama poprilično disfunkcionalna NBA momčad. Osim mladih zvijezda u usponu Devina Bookera i Deandrea Aytona nemaju se baš čime pohvaliti. Bender je najmanji problem u momčadi koja šest utakmica ove sezone ima jednu pobjedu, a prošle je sezone igrala katastrofalnu obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo