PORAZ JOŠ BOLI / Partizan jednim potezom razbjesnio sve svoje navijače: 'Kako vas nije sramota? Ugasite se!'

Image
Foto: Profimedia

Klub iz Beograda pokazao je sportsko poštovanje, ali to nije baš najbolje sjelo njihovim navijačima

22.5.2023.
12:00
Profimedia
VOYO logo

Momčad Real Madrida 11. put su pobjednici košarkaške Eurolige. U finalu su nakon velike drame i zaostatka od -6 u završnici uspjeli slaviti protiv grčkog Olympiakosa koji u posljednje dvije minute nije zabio niti jedan koš. Jedan od veterana momčadi Sergio Llull par sekundi prije kraja pogodio je težak šut za pobjedu.

Image
FINALE KUPA /

Poznato tko će dijeliti pravdu Hajduku i Šibeniku, VAR sudac mnogima se neće svidjeti

Image
FINALE KUPA /

Poznato tko će dijeliti pravdu Hajduku i Šibeniku, VAR sudac mnogima se neće svidjeti

Međutim, Real uopće ne bi bio u finalu da na putu do njega nisu u četvrtfinalu izbacili srpski Partizan. Iako je beogradski klub imao 2:0 u seriji nakon dvije gostujuće pobjede u Madridu, kazne koje su dobili brojni igrači nakon tučnjave u drugoj utakmici te katastrofalni zločini koji su potresli Srbiju spriječili su Partizan da upiše i treću, ključnu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Marija Hezonje tako je slavila u tri utakmice za redom te se plasirala na Final Four, a hrvatski reprezentativac imao je zapaženu ulogu u svim utakmicama.

Navijači bijesni zbog čestitke

Srpski klub je ipak pokazao poštovanje i čestitao Realu na osvojenom naslovu prvaka Europe, ali mnogi navijači misle da je to bio pogrešan potez. "Jeste li vi normalni? Kako vas nije sramota? Uvlačite se u dupe Španjolcima! Ugasite se!" neki su od blažih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je i nekoliko pozitivnih komentara u kojima su ljudi zahvaljivali na čestitkama te nazvali ovaj potez gospodskim, no takvi su komentari u manjini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo