NBA predsezona / Pao NBA rekord: Rocketsi "zatrpali" Kineze s 28 trica

Image
Foto: AP Images

Nije ovo strano Rocketsima koji se ne libe povući tricu kad god su otvoreni i drže timski rekord NBA lige u najviše ubačenih trica u sezoni

10.10.2018.
10:36
AP Images
VOYO logo

Predsezona NBA lige dokotrljala se u svoj posljednji tjedan, a od pripremnih utakmica u kojima se momčadi pripremaju za regularnu sezonu polako se pretvara u putujući cirkus.

Predvodnici karavane ove su večeri bili Houston Rocketsi koji su ugostili kinesku momčad Shanghai Sharks i pošteno ih "natrpali" s 28 trica, što je NBA rekord. Pogledajte kako je to izgledalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najlakši na okidaču kod teksaških "revolveraša" bio je James Harden koji je pogodio devet trica iz 14 pokušaja, a popratio ga je P.J. Tucker sa šest komada. Utakmica je završila visokom pobjedom Houstona 128:86.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo strano Rocketsima koji se ne libe povući tricu kad god su otvoreni i drže timski rekord NBA lige u najviše ubačenih trica u sezoni.

Novopridošli Carmelo Anthony prije nekoliko dana se čak ispričao suigračima i treneru Mikeu D'Antoniju jer je zabio dugu "dvicu" kojih praktički u Houstonovom planu igre nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama večeri Oklahoma City Thunder došao je do pobjede 119:115 u produžecima kod Milwaukee Bucksa, a Los Angeles Clippersi svladali su kod kuće Denver Nuggetse 109:103. Ovo je pet najboljih poteza večeri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo