Pad sistema: Cibona ostala bez najboljeg igraca!

Projekt Cibone u kadrovskom je smislu dozivio konacni slom. Nakon odlaska najboljeg igraca Darija Sarica pocetkom sezone, Drazenov dom je napustio i americki playmaker Jerel Blassingame.

2.12.2014.
22:03
VOYO logo

Amerikanac je pod Tornjem proveo nesto manje od dvije godine, ali prica je zavrsila nesretno. Zbog teske financijske situacije Cibona kljucnom igracu nije mogla ponuditi uvjete koje je trazio. Ostale ponude bile su puno bolje i Blassingame seli u poljski Slupsk.

"Nazalost, nismo mogli odgovoriti na ponude koje je dobio i morali smo se razici. Zeljeli smo ga zadrzati, ali ne smijemo izaci iz financijskih gabarita koje smo si zadali za ovu sezonu. Nismo mu mogli ponuditi nikakvu povisicu", potvrdio je za Sportske Cibonin predsjednik Aco Petrovic i najavio novi potez:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otvorili smo pregovore s Vladom Ilievskim kako bismo njegov otvoreni ugovor pretvorili u cvrsti do kraja ove sezone. Razgovarat cemo i s Damirom Markotom ciji ugovor istice 15. sijecnja. Ne planiramo dovodenje novih igraca. Ako u sljedecih pet kola ostvarimo tri pobjede mladi ce dobivati sve vecu minutazu", najavio je Aco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo