IZA SVJETLA POZORNICE / Ovo je najemotivniji trenutak EuroBasketa iza nas: Nikada nećete pogoditi koji igrač je to napravio

Image
Image

Ovaj košarkaš poznat je po tome što će napraviti sve da dođe do pobjede...

19.9.2022.
9:18
VOYO logo

Španjolski košarkaši novi su prvaci Europe nakon što su sinoć u finalnom susretu u Berlinu pobijedili Francusku 88-76 (23-14, 24-23, 19-20, 22-19). Zanimljivo, ali prije početka EuroBasketa Španjolci su prema kladionicama bili tek sedmi favoriti za osvajanje naslova prvaka Europe.

Image
VRHUNSKA UTAKMICA /

Španjolska je novi prvak Europe u košarci. Uvjerljivo su svladali Francuze u finalu i uzeli četvrto zlato na EuroBasketu

Po mnogima su Španjolci, u odnosu na neke druge reprezentacije poput Grčke, Srbije i Francuske, bili autsajderi. Stoga, ovaj španjolski trijumf može se okarakterizirati kao svojevrsni povratak otpisanih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Branitelji svjetskog naslova iz 2019. godine dodali su tako duplu krunu, a Španjolce je kroz cijeli turnir i egal završnice kapetanski vodio veteran svlačionice Rudy Fernandez.

Emocije su došle na svoje

Ovaj košarkaš poznat je po tome što će napraviti sve da dođe do pobjede i zato baš nije popularan košarkaškoj javnosti, ali možda je baš to bilo potrebno ovoj "Furijinoj" mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dodjele pehara i medalje, navukao je na sebe dres velikog prijatelja i košarkaša Sergija Lulla, koji je zbog ozljede kao i puno Španjolaca propustio turnir. Nakon što su se kamere ugasile, sjeo je u svlačionicu i zaplakao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

37-godišnjaku je ovo vjerojatno i zadnji EuroBasket, a za očekivati je da na Svjetskom prvenstvu 2023. neće igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo