Košarkaška kuća slavnih / Ovacije Hrvatu! Dino Rađa osmi je u Europi kojemu je ovo uspjelo: 'Plakao sam 10 dana'

Image
Foto: Screenshot You Tube

Dino Rađa je tek osmi europski košarkaš koji je primjljen u Košarkašku kuću slavnih

8.9.2018.
8:41
Screenshot You Tube
VOYO logo

Nakon Krešimira Ćosića (1996.), Dražena Petrovića (2002.) i Mirka Novosela (2002.) noćas je članom Košarkaške kuće slavnih u američkom Springfieldu postao i četvrti hrvatski košarkaš Dino Rađa

Dino je postao i tek osmi europski košarkaš koji je imao ovu čast, a u najpoznatiju košarkašku kuću ga je uveo legendarni Larry Bird, ikona Bostona i jedan od najvećih košarkaša u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je puno lakše igrati utakmicu. Larry, hvala ti za ovo. Članom Celticsa osjećam se od prvog dana kad sam došao u klub. Znate kako kažu - jednom Celtic, zauvijek Celtic", rekao je Rađa u uvodu i dobio veliki pljesak krcate dvorane.

"Kad su mi Kim i Zoran rekli da ću biti primljen u Kuću slavnih, nisam prestajao plakati punih deset dana. Bilo je teško drugima objasniti suzne oči. Tjedan dana nisam smio nikome ništa reći do službene objave. Šok za mene bio je veći zbog toga što nisam imao pojma da sa uopće nominiran. Nisam ništa znao. Grupa ljudi s kojima sam igrao nakon završetka karijere je sve učinila, oni su sve istražili i obavili sav posao. Hvala ekipi iz Adriatica, dužan sam vam. Ne postoje riječi kojima bih opisao kako se sada osjećam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte cijeli govor Dina rađe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo