Užas u Americi: U pucnjavi ozlijeđeno čak osam osoba!

Osam ranjenih i jedan pretučen, nevjerojatna je bilanca sportskih događaja posljednjih dana ispred stadiona u SAD-u.

22.5.2012.
17:11
VOYO logo

Najmanje je osam osoba ozlijeđeno u pucnjavi u Oklahoma Cityju, u neposrednoj blizini Chesapeake Energy Arene u kojoj su netom pije toga košarkaši Thundera svladali LA Lakerse i plasirali se u finale Zapadne konferencije NBA lige. Ovako je to izgledalo na parketu.

Do incidenta je došlo u trenucima kad se gomila ljudi kretala od dvorane do Bricktowna, dijela grada u kojem se navečer okupljaju mladi. Prema izjavi Dextera Nelsona iz lokalne policije, skupina muškaraca je otvorila vatru prema ženama koje su bile u gomili. Pritom je ranjeno osmero ljudi, a jedna je osoba u kritičnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nelson je potvrdio da zasad nitko nije uhićen, ali su na razgovor privedene osobe iz jednog automobila koji se zaustavio u blizini mjesta incidenta. Također, zasad nije poznato ni ima li događaj ikakve veze s utakmicom.

Ovih dana u SAD-u nije baš najsigurnije pohoditi sportske događaje. Ispred stadiona MLB momčadi LA Dodgersa došlo je do fizičkog obračuna početkom tjedna. Nakon utakmice protiv Saint Louis Cardinalsa na parkingu je došlo do svađe, nakon čega su četiri osobe 'namlatile' jednog navijača. Srećom, njegova supruga, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, prošla je bez ozlijeda. Inače, utakmice Dodgersa su za američke sportske događaje utakmice visokog rizika. Barem po nekoliko puta svake sezone dođe do 'šaketanja' na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo