ODLIČNE VIJESTI ZA NAŠU KOŠARKU: / Srbi nas pogurali u borbu za OI

Image

Hrvatska košarkaška reprezentacija i dalje ima šansu se plasirati na Olimpijske igre!

19.1.2016.
16:18
VOYO logo

Podsjetimo, hrvatski košarkaši propustili su priliku izboriti kvalifikacije na Eurobasketu, gdje su u osmini finala od Češke. Samo prvih sedam mjesta jamčilo je nastavak borbe za OI, a Hrvatska je završila deveta. No, zbog Italije i Srbije kao domaćini, 'pogurane' su još dvije reprezentacije - Latvija i Hrvatska. Završili smo na devetom mjestu, no ipak dohvatili novu šansu za plasman na Igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turniri će se održati od 5. do 11. srpnja, a još ne znamo gdje i protiv koga će igrati Hrvatska. Na svakom turniru sudjelovat će po šest reprezentacija, od kojih će samo jedna izboriti Olimpijske igre. Gradovi domaćini će biti Torino, Beograd i Pasay, a potencijalni suparnici su uz domaćine redom - Francuska, Grčka, Latvija, Češka, Kanada, Meksiko, Portoriko, Angola, Tunis, Senegal, Libanon, Iran, Japan i Novi Zeland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno će na turniru u Riju sudjelovati 12 momčadi, a plasman su već osigurali Sjedinjene Američke Države, Brazil, Australija, Nigerija, Venezuela, Argentina, Španjolska, Litva i Kina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo