ODLIČNE VIJESTI ZA CEDEVITU IZ BEOGRADA: / Zvezda je izgubila derbi!

Image

Partizan je u posljednjem dvoboju 21. kola ABA lige nadigrao omraženog gradskog rivala Crvenu zvezdu rezultatom 86-81 i tako uvelike utjecao na poredak.

25.1.2016.
23:30
VOYO logo

S trećim uzastopnim trijumfom 'crno-bijeli' lakše dišu u borbi za ostanak, ali nama je puno bitnija činjenica da je Zvezda sada gotovo sigurno treća na ljestvici. Pet kola ostala su do kraja osnovnog dijela sezone, a drugoplasirana Cedevita ima pobjedu viška i bolji međusobni omjer od zvezdaša. Dakle, u preostalih pet kola momčad Veljka Mršića mora stvarno kiksati kako bi izgubila prednost domaćeg parketa u polufinalnoj seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suparnik Cedeviti će gotovo sigurno biti zvezdaši s kojima su i u skupini TOP 16 Eurolige. Očito je 'crveno-bijele' istrošio trijumf nad Unicajom u Euroligi ovog tjedna, tako da nisu izdržali u gradskoj derbiju do kraja. Dobro su počeli, a onda je Partizan došao do devet pobjede i izjednačio se sa Zadrom i Cibonom s omjerom 9-12 što je dovoljno za diobu od petog do devetog mjesta na ljestvici.

Jones i Cvetković su predvodili Partizan sa 17 odnosno 16 koševa, dok je Zirbes bio jedini raspoložen kod poraženih (26 koševa).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo