NOVI PORAZ U LAS VEGASU: / Brooklyn Netsi uvjerljivo pobijedili hrvatsku košarkašku reprezentaciju

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Momčad Veljka Mršića nije mogla izbjeći poraz

8.7.2019.
8:35
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je od Brooklyn Netsa sa 58-74 upisavši i drugi poraz na Ljetnoj NBA ligi u Las Vegasu.

Nakon što je u prvom susretu izgubila od Detroit Pistonsa sa 80-96, hrvatska reprezentacija je u drugom nastup ostavila ipak nešto bolji dojam, premda je i ovaj poraz bio uvjerljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodili u trećoj četvrtini

Odabranici Veljka Mršića držali su rezultatski priključak u prve tri četvrtine, a čak su u trećoj dionici poveli sa 39-37. Međutim, Netsi su do kraja četvrtine stigli do vodstva 54-48, a potom zadnji period igre dobili sa 20-10 za konačnih +16.

U pobjedničkim redovima najefikasniji su bili bivši igrač Cedevite Džanan Musa i Rodions Kurucs sa po 15 koševa, dok su hrvatsku reprezentaciju predvodili Antonio Vranković sa 12 koševa i osam skokova, Željko Šakić, koji je imao ''double-double'' po 11 koševa i 11 skokova, te Marjan Čakarun sa 11 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma za dva dana

U prvom susretu Hrvatska je izgubila od Detroit Pistonsa sa 80-96. U tom susretu Željko Šakić je sa 17 koševa bio najefikasniji u Hrvatskoj, dok je Pistonse predvodio Khyri Thomas sa 26 ubačaja.

Idući nastup hrvatska reprezentacija će imati 9. srpnja protiv Oklahoma City Thundera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo