FANTASTIČNA UTAKMICA DARIJA ŠARIĆA: / Sjajna izvedba prve petorke Sixersa, Bender dijelio blokade

Image
Foto: Screenshot

Priliku je dobio i Ivica Zubac te ju je iskoristio odlično

27.3.2018.
8:31
Screenshot
VOYO logo

Dario Šarić ponovno je odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi njegovih Philadelphia 76ersa na domaćem terenu nad Denver Nuggetsima 123-104. Šarić je za 28 minuta na parketu ubacio 20 koševa te dodao šest skokova i tri asistencije, a odličnu utakmicu odigrao je i Joel Embiid koji je također zabio 20 koševa, ali je dodao i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela prva petorka Sixersa odigrala je sjajnu utakmicu: Covington je zabio 18 koševa, Reddick 19, a Ben Simmons imao je sedam koševa, ali je na to dodao 13 skokova i 11 asistencija. Najbolji igrač gostiju bio je Will Barton sa 25 koševa, a Murray i Millsap i zabili su 17 i 16 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Lakersi sa 112-106 poraženi su na gostovanju kod Detroit Pistonsa. Ivica Zubac sa osam je minuta ubacio sedam koševa te dodao četiri skoka i jednu asistenciju, a prvo ime Lakersa bio je Randle sa 23 koša i 11 skokova. Reggie Jackson s 20 koševa bio je prvo ime u redovima Pistonsa.

Dragan Bender dobio je veliku minutažu u porazu svojih Phoenix Sunsa od Boston Celticsa 104-92 na domaćem terenu. Hrvatski košarkaš igrao je 33 minute, ali ubacio je svega tri poena za to vrijeme. Nedostatak koševa donekle je nadoknadio sa 10 skokova, jednom ukradenom loptom i dvije blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josh Jackson zabio je 23 koša za Sunse, a Tyler Ulis dodao je 19. Celticse je do pobjede predvodio Jayson Tatum s 23 koša, a Marcus Morris dodao je 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati:

Charlotte Hornets - New York Knicks 137-128 (nakon produžetka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 93-101

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo