NITKO NIJE ZNAO GDJE JE: / Otkrivena velika istina o misterioznom nestanku NBA zvijezde koji je sve zabrinuo

Image
Foto: AFP, Michael Reaves
11.1.2017.
8:55
AFP, Michael Reaves
VOYO logo

Naime, Knicksi su u toj utakmici bili bez jednog od svojih najboljih igrača Derricka Rosea, za kojeg nitko nije znao gdje se nalazi. Na razne načine ljudi iz kluba pokušali su ga pronaći nakon što se nije pojavio dva sata prije utakmice kao inače, ali uzalud. Knicksi su bez njega izgubili protiv Pelicansea 110-96, a u susretu briljirao je sjajni Anthony Davis s 40 poena i 18 skokova.

LUDA VEČER U NBA LIGI: Anthony Davis radio čuda, Westbrook ostao bez novog triple-doublea

Američki Fox Sport javlja kako se Rose idućeg dana vratio u New York i pojavio se na treningu. Rekao je da je morao otići kući zbog obiteljskih problema i da njegov izostanak nema veze s košarkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje nepojavljivanje na utakmici bilo je iz privatnih razloga. Krivim se zbog toga, nisam savršen", poručio je Rose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rose je kazao kako je klub prihvatio njegovo odsustvo, ali isto tako mora im točno kazati o čemu se radilo i zašto je tako naprasno nestao. Njegov trener u klubu Jeff Hornacek dao je do znanja kako će njegov ponajbolji igrač biti u rosteru u srijedu za susret protiv Šarićeve Philadelphije u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rose, MVP-a lige iz 2011. godine, u New Yorku je stigao prošlog ljeta u razmjeni sa Chicagom, a prosječno po utakmici postiže 17,3 poena uz 4,5 asistencija i 3,9 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo