Nevolje u raju: Lakersi izviždani zbog novog poraza

Košarkaši Dallasa opet su iznenadili aktualne prvake NBA lige koje su i drugi put pobijedili u njihovom Staples Centru 93:81 i poveli s 2-0 u polufinalu doigravanja Zapadne konferencije.

5.5.2011.
12:17
VOYO logo

Dallas je do nove pobjede vukao Dirk Nowitski s 24 koša, a poslije utakmice ni sam nije mogao vjerovati što su on i suigrači uspjeli napraviti:

"Da mi je netko prije dvoboja s Lakersima rekao da ćemo povesti s 2-0, ne bih mu povjerovao. No mislim da smo svakako zaslužili ovu prednost", izjavio je Nowitzky, a drugi strijelac Mavericksa Shawn Marion (14) dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došli smo se natjecati i napraviti nešto veliko. Bili smo bolji od Lakersa na obje strane terena. Zasluženo vodimo".

Kobe Bryant je za Lakerse, koji nisu izgubili prve dvije utakmice u seriji od 2008. godine, je zabio 23 koša i bio najbolji strijelac izviždane momčadi koja će, u slučaju da prođe u konferencijksi finale, postati tek četvrta momčad u NBA povijesti koja je preokrenula seriju nakon prva dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća utakmica igra se u petak u Dallasu.

Chicago Bullse je do pobjede 86:73 odveo Derrick Rose, koji je uoči utakmice dobio priznanje za MVP-a lige, a s 22 godine je postao najmlađi 'najkorisniji igrač' u njezinoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio je 25 poena uz 10 asistencija i šest skokova, a pomogao mu je i Joakim Noah (19 poena). U redovima Atlante najviše je zabio Jeff Teague (21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo