NEVJEROJATNI BOGDANOVIĆ IZVEO LUDOST O KOJOJ ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI: / Briljirao je u Clevelandu i raspametio Amerikance

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter

Bojan Bogdanović u Clevelandu je odigrao odličnu utakmicu u pobjedi nad Cavsima

3.3.2020.
7:30
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu odigrao najbolju utakmicu još tamo od 28. siječnja, kad je u porazu od Houstona ubacio 30 poena. Noćas je Babo briljirao na gostovanju u Clevelandu kod Cavaliersa na kojem su njegovi Jazzeri pobijedili 126:113, a naša je košarkaška zvijezda za 33:31 minuta na parketu ostvarila učinak od 28 poena, sedam skokova, šest asistencija, tri izgubljene lopte i jednu ukradenu loptu. Šut iz igre imao je 10-19, za tri poena gađao je 5-10, dok je slobodna šutirao 3-4. Što se sve događalo u ovoj utakmici pogledajte - OVDJE.

Najsvestranija Bogdanovićeva utakmica sezone, a vjerojatno i karijere

Statistički gledano, bila je ovo najsvestranija Bogdanovićeva utakmica sezone, a vjerojatno i u karijeri. Nikad prije, naime, na istoj utakmici nije imao barem 25 poena, šest skokova i šest dodavanja. Tih šest asistencija mu je učinak sezone u toj statističkoj kategoriji, a nedostajala mu je još jedna da izjednači osobni rekord NBA karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, bila mu je to već 17. utakmica sezone u kojoj je ubacio najmanje 25 poena i 12. s najmanje pet pogođenih trica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
SPAŠAVANJE RATNIKA BENDERA: /

Hrvat si nakon ovog možda i spasi NBA karijeru; Curry nije mogao vjerovati čemu svjedoči

Odličan prosjek

Bogdanović je trenutačno na prosjeku od 20.3 poena, 4.1 skoka i 2.1 dodavanja po utakmici u tekućoj sezoni. Babo je protiv Cavsa bio sjajan. Pogledajte samo ovo ludo dodavanje za koš Rudyju Gobertu kroz noge Makedoncu Cediju Osmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turneja Utah Jazza po Istoku

Inače, bila je ovo prva utakmica turneje po Istoku SAD-a, na kojoj će još odigrati tri utakmice. Cavsi su se Utahu suprostavili sa devetoricom igrača na popisu, a koristili su ih u rotaciji samo sedmoricu, javlja američki Yahoo NBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudy Gobert odlično ga je pratio sa 20 poena uz devet skokova. Donovan Mitchell, najbolji košarkaš Utah Jazza, postigao je, za njega skromnih, 19 poena i devet skokova, a Jazz je postigao 20 trica, dok je ostao na petom mjestu Zapada, koje ih vodi u doigravanje. Collin Sexton, na drugoj strani, postigao je 32 poena, najviše u karijeri, a Kevin Love dodao je 22 za Cleveland, koji je pao na skor pobjeda i poraza od 3-4 pod trenerom J.B. Bickerstaffom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah dominirao, Cavsi se nisu predavali

Utah je dominirao u utakmici, a nešto od toga imalo je veze sa skraćenim rosterom Clevelanda. No, činilo se da Jazz kontrolira susret, u posljednjoj četvrtini imao je vodstvo od 18 poena, ali Cavsi su se nastavili boriti do kraja, iako su na kraju izgubili. No, tada je na scenu stupio Babo i pogodio dvije trice, jedna je pogođena nakon jednog od Gobertovih pet blokova, pišu Amerikanci, a Utah je upisao i 30 asistencija u svojoj drugoj pobjedi u šest utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uporni smo. To je samo bila naša upornost", rekao je Mitchell nakon susreta i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oni nisu odustajali i borili su se unatoč hendikepu, ali mi smo ostali uporni'

"Oni nisu odustajali i borili su se unatoč hendikepu, ali mi smo ostali uporni. To je dobra pobjeda za nas, ali imamo još mnogo posla."

Cavsima su nedostajala dvojica startera: centar Andre Drummond (istegnuti list) i rookieDarius Garland (istegnuće prepona). Dvojac je sjedio na klupi u odjeći, zajedno s centrom Tristanom Thompsonom, koji je svoju drugu utakmicu zaredom ​​propustio zbog ozljede koljena. No, Bickerstaff se ponosi načinom na koji su Cavsi odigrali protiv Utah Jazza, unatoč nedostatku košarkaša. Četvorica igrača Clevelanda zato su igrala najmanje 39 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovi momci su stvarno dali sve od sebe'

"Ovi momci su stvarno dali sve od sebe", rekao je Bickerstaff i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali su da moraju povući zbog svih koji nisu mogli zaigrati. Sve su ostavili na parketu večeras. Skoro da morate igrati savršeno u takvim situacijama, ako želite nešto napraviti. Napor je bio tu cijelu noć. Tim momcima odajem priznanje za pokazano".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati NBA utakmica odigranih 2. ožujka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland - Utah 113:126 Ante Toni Žižić igrao je za Cleveland 17:17 minuta i postigao šest koševa (šut za dva 3-7, slobodna bacanja 0-2) uz dva skoka Bojan Bogdanović igrao je za Utah 33:31 minutu i postigao 28 koševa (šut za dva 5-9, trica 5-10, slobodna bacanja 3-4) uz sedam skokova, šest asistencija i jednu osvojenu loptu Orlando - Portland 107:130 Mario Hezonja igrao je za Portland 27:31 minuta i postigao 10 koševa (šut za dva 4-5, trica 0-1, slobodna bacanja 2-2) uz osam skokova, četiri asistencije i jednu osvojenu loptu San Antonio - Indiana 111:116 Luka Šamanić nije igrao za San Antonio Atlanta - Memphis 88:127 Miami - Milwaukee 105:89 Chicago - Dallas 109:107 New York - Houston 125:123

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo