ozlijeđena od prosinca / NBA zvijezda koja ne igra četiri mjeseca poslala zabrinjavajuću poruku: 'Ne znam hoću li igrati sljedeće sezone'

Image
Foto: AP Images

Nema ga od prosinca, a možda neće ni gotovo do kraja 2020. godine

10.4.2019.
11:48
AP Images
VOYO logo

U onom trenutku kada je John Wall objavio da zbog ozljede pete propušta ostatak sezone, šanse Washington Wizardsa u borbi za doigravanje rapidno su opale.

Wizardsi su na koncu na nejakom Istoku završili tek 11. sa svega 32 pobjede uz 50 poraza. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća zvijezda odigrala je tek 32 utakmice i prosječno dotad zabijala 20,7 poena, a peh se Wallu dogodio krajem prosinca. Nakon operacije pojavile su se komplikacije, a još se uspio okliznuti i ponovno "srediti" bolno mjesto kada mu je stradala Ahilova tetiva pa je završio na još jednoj operaciji.

169 milijuna

Uglavnom, stvar je toliko ozbiljna da će 28-godišnji razigravač, koji pauzira već tri i pol mjeseca, možda propustiti cijelu sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran hoću li zaigrati sljedeće sezone", rekao je u poluvremenu dvoboja s Bostonom.

"Još uvijek nemam ideju kad bih mogao kročiti na teren. Imam ogromnu želju, to mi je jedini cilj, ali dok mi liječnici ne daju zeleno svjetlo, ne znam ništa. Svjestan sam teškog trenutka i duge pauze. Ovo je već četvrti mesec kako ne igram i zato je moj oprez još veći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wall u svakom slučaju neće biti previše tužan jer tek treba početi teći njegov četverogodišnji ugovor vrijedan 169 milijuna dolara, ali ne brine se da bi njegov status mogao ugroziti bek-šuter kojeg Wizardsi planiraju izabrati na skorašnjem draftu.

"Morate učiniti ono što je najbolje za tim i sklapati kockice od onog što vam je na raspolaganju. A kad se vratim na teren, taj momak sigurno bi mi bio prava zamjena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo