VIDEO: / To je potez godine! Čudesna pobjeda u zadnjoj sekundi

14.11.2014.
12:27
VOYO logo

Kod Golden Statea je najefikasniji bio Klay Thompson s 25 poena, a Draymond Green i Stephen Curry su ubacili po 17 koševa. Momčad Brooklyna predvodio je Jarret Jack s 23 koša, a Brook Lopez i Deron Williams zabili su po 18.

Bogdanović zasad može biti zadovoljan svojom debitanstkom sezonom u NBA ligi, jer u prosjeku igra 29 minuta i ubacuje 10 koševa po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najuzbudljivija utakmica četvrtka u NBA ligi bila je ona u kojoj je Memphis pred svojim navijačima pobijedio Sacramento sa 111:110. Grizzliesi su gubili 0.3 sekunde prije kraja, a onda je nakon ubacivanja Vincea Cartera sa strane Courtney Lee ostao sam i leđima okrenut košu ubacio za pobjedu. Velik je posao pritom obavio i Marc Gasol koji je navukao dvojicu čuvara na sebe i omogućio Leeju da ostane sam pod košem.

//www.youtube.com/embed/J7kpjKNbbPc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pet uzastopnih pobjeda Toronto Raptorsi su kod kuće izgubili od Chicago Bullsa sa 100:93, a briljirao je centar Pau Gasol s 27 poena i 11 skokova. Derrick Rose, koji je propustio dvije sezone zbog teških ozljeda, upisao je 20 koševa za Bullse, ali je pred kraj susreta lakše ozlijedio gležanj. Ekipu Toronta predvodio je Kyle Lowry s 20 poena i osam asistencija.

I nakon osam susreta Philadelphia je bez pobjede, a sinoć je izgubila od Dallasa sa 123:70. Kod pobjednika istaknuo se Dirk Nowitzki sa 21 košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors - Chicago Bulls 93:100 Memphis Grizzlies - Sacramento Kings 111:110 Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers 123:70 Golden State Warriors - Brooklyn Nets 107:99

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo