ISPRIČAO ŠOKANTNE DETALJE / Ameriku 'trese' nevjerojatan skandal, NBA igrač priznao ubojstvo! Otkrio kako i što se sve dogodilo

Image
Foto: Profimedia

Prvotno su htjeli angažirati treću osobu da ubije Marianu, ali su se onda predomislili. Navodno su se pojavile i poruke koje su razmjenjivali, a sve će to ući u dokazni materijal

20.12.2023.
9:49
Profimedia
VOYO logo

Nevjerojatan skandal potresa najjaču košarkašku ligu svijeta. Bivši igrač Portlanda i Sacramenta Chance Comenci (27) priznao je ubojstvo! Fox5 doznaje da je otkrio policiji kako je kabelom zadavio Marianu Rogers (23) čije je tijelo pronađeno u pustinji u Nevadi.

Image
KAKVA NOĆ, LUDILO U NAMA /

Warriorsi slavili u trileru produžetaka, Šarić imao važnu ulogu. Vratio se i 'zločesti dečko' lige i najavio velike stvari

Image
KAKVA NOĆ, LUDILO U NAMA /

Warriorsi slavili u trileru produžetaka, Šarić imao važnu ulogu. Vratio se i 'zločesti dečko' lige i najavio velike stvari

Sacramento ga je, naravno, odmah otpustio i prekinuo sve veze s njim budući da ga čeka dugogodišnja zatvorska kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No kako se sve to dogodilo? Comenci je uhićen je zajedno sa svojom djevojkom Sakari Harnden (19). Njih su dvoje smislili plan kako ubiti Marianu.

Prvotno su htjeli angažirati treću osobu da ubije Marianu, ali su se onda predomislili. Navodno su se pojavile i poruke koje su razmjenjivali, a sve će to ući u dokazni materijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi u tekstu, ubojstvo su planirali počiniti u studenome, pa su plan stavili "na čekanje" do dolaska Comenchija u Las Vegas, gdje je imao utakmicu.

"Policija je podigla tjeralicu i pratila kretanje dvoje osumnjičenih. Utvrđeno je da su iz hotela Mercedesom otišli do trgovine gdje su se susreli sa oštećenom. Praćenjem njihovih mobitela potvrđeno je da su bili zajedno u istom vozilu te da je telefon žrtve prestao raditi oko pola pet ujutro, dok su telefoni dvoje osumnjičenih locirani u blizini nakon manje od 15 minuta”, navodi se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje se i kako je prema videosnimkama u hotelu utvrđeno da se Comanche vratio oko devet sati ujutro, dok je oko 11:30 njegova djevojka Sakari uplakana napustila hotel, a nedugo zatim je i uhićena. Odbila je razgovarati s policijom, dok je Chance navodno otvoreno priznao da je "djevojku upoznao preko aplikacije za upoznavanje prije godinu i pol te da je imala problema sa žrtvom".

Priznao je i da je od žrtve tražio Rolex sat te da su nakon toga on i djevojka smislili plan kako je se riješiti. Tvrdi da joj je ponudio 1000 dolara da se nađu i spavaju zajedno, a zatim ju je zadavio "HDMI kabelom". Policiji je rekao i gdje bi mogli pronaći tijelo te otkrio više detalja o brutalnom ubojstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo