VIDEO: / Kevin Durant dobio samar od Tima Duncana

Kosarkasi San Antonio Spursa otvorili su finalnu seriju doigravanja u Zapadnoj konferenciji protiv Oklahoma Cityja uvjerljivom domacom pobjedom 122-105.

20.5.2014.
9:06
VOYO logo

San Antonio je najveci dio utakmice imao rezultatsku prednost, ali je Oklahoma City pet minuta prije kraja treceg perioda poveo 76-75. Spursi su dobrom reakcijom osigurali prednost od 7 koseva na kraju trece cetvrtine, a u cetvrtoj su povecali prednost i sigurno kontrolirali ogled do kraja. Do izrazaja je dosla ''duza klupa'' domaceg sastava.

Spursi su odlicno iskoristili izostanak ozlijedenog centra Thundera Sergea Ibake, koji zbog ozljede lista na lijevoj nozi nece biti na raspolaganju svojoj momcadi do kraja doigravanja u NBA ligi. Narocito veteran Tim Duncan, koji je s 27 koseva bio najefikasniji kod domacina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/DsbME1EoXTQ

Iz reketa su igraci San Antonija zabili cak 66 koseva, te su utakmicu okoncali s visokih 58% suta iz igre. Ginobili je postigao 18 koseva, Leonard i Green po 16, dok je Tony Parker isporucio 14 koseva i dodao 12 asistencija u 36 minuta igre. U njegovoj igri nije se osjetila manja ozljeda zadnje loze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Durant s 28 koseva i Russell Westbrook s 25 predvodili su momcad Oklahoma Cityja. Iz igre su kombinirano pogodili 19 od 40 lopti. Thunder se mucio u obrani, izostanak Ibake jako se osjetio u unutarnjoj igri.

"Mi smo momcad koja ne trazi opravdanja. Serge je izvan pogona i necemo ga imati do kraja doigravanja. Moramo igrati bolje. Ukoliko zelimo pobijediti jednu od najboljih momcadi, narocito snaznu u ofenzivnom dijelu, jednostavno moramo igrati bolje, a ne traziti isprike", komentirao je trener Oklahoma Cityja Scott Brooks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U noci s utorka na srijedu u Indinapolisu se igra druga utakmica finala Istocne konferencije izmedu Indiane i Miamija. Indiana je dobila prvi ogled 107-96.

San Antonio (1) – Oklahoma City (2) 122-105 (Duncan 27k, 7s, Ginobili 18k, Leonard 16k, 6s, Green 16k, Parker 14k, 12a / Durant 28k, 9s, 5a, Westbrook 25k, 5s, 7a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio je poveo 1-0 u seriji

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo