Divlji zapad NBA lige / NBA dobiva novi 'dream team': Durant se odlučio pridružiti LeBronu Jamesu?

Image
Foto: AP Images

Lakersi pokušavaju ovog ljeta oko Lebrona Jamesa izgraditi momčad koja će konkurirati za naslov prvaka, a Durant bi toj momčadi dao veliku konkurentnost, s obzirom da bi došao iz trenutno najjače momčadi u ligi.

18.9.2018.
11:24
AP Images
VOYO logo

Dovoljno je bijesa NBA fanova navukao Kevin Durant kad je napustio Oklahoma City i pridružio se ionako moćnim Golden State Warriorsima da bi ponovo, kako tvrde američki izvori, promijenio klub i pridružio se LeBronu Jamesu u Los Angeles Lakersima.

Durant je, kako navodi cijenjeni sportski novinar Brandon Robinson, proveo poslijepodne s LeBronom Jamesom i njihovim menadžerima te tvrdi da je gotovo sigurno da će se Durant sljedeće sezone pridružili Lakersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi pokušavaju ovog ljeta oko Lebrona Jamesa izgraditi momčad koja će konkurirati za naslov prvaka, a Durant bi toj momčadi dao veliku konkurentnost, s obzirom da bi došao iz trenutno najjače momčadi u ligi. Durantulu zasigurno privlači i 40 milijuna dolara koje Lakersi imaju na raspolaganju za plaće novim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant je u notornom trasnsferu u trenutku povećanja salary capa prešao u Golden State Warriorse i tako postao članom jedne od najjačih NBA momčadi svih vremena. Dva puta je osvojio NBA naslov te u oba finala bio proglašen najkorisnijim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo