NEMA VIŠE NEPORAŽENIH U NBA LIGI / Utah izgubila u Chicagu, Bogdanović solidan, branitelj naslova krizi

Image
Foto: Profimedia

Srpski centar Nikola Jokić bio je junak utakmice u Indianapolisu

31.10.2021.
11:22
Profimedia
VOYO logo

Nakon subote u NBA ligi više nema neporaženih ekipa jer je jedina neporažena Utah izgubila u Chicagu (107-99) . Bojan Bogdanović je zabio 14 poena (šut 5-14), 9 skokova i 2 asista), dok je junak utakmice bio DeMara DeRozana s 32 poena za Bullse. Chicago je imao i vrlo raspoloženog Zacha LaVinea, koji je postigao 26 poena prije nego što je napustio parket zbog uganuća palca.

Učinak Rudyja Goberta od 17 poena, 19 skokova i 3 blokade nije bio dovoljan za Jazzere, koji su sada na omjeru 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz branitelja naslova

Branitelj naslova Milwaukee doživio je još jedan poraz, treći u šest utakmica, ovaj put od San Antonija (102-93).  Bucksi su ovaj dvoboj ušli desetkovani, bez Brooka Lopeza (leđa), Jrue Holidaya (gležanj) i Donte DiVincenza (operacija gležnja). Giannis Antetokounmpo je odradio svoj posao, s 28 poena i 13 skokova, no to nije bilo dovoljno da Bucksi izbjegnu poraz protiv jedne od najgorih ekipa u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokić junak utakmice

Srpski centar Nikola Jokić bio je junak utakmice u Indianapolisu s 26 koševa, 19 skokova i sedam asistencija u pobjedi  Denvera nad Indianom (97-94). No, Kojić je mogao postati i tragična figura meča jer je osam sekundi prije kraja izgubio je loptu, a Minnesota je imala protunapad. Will Barton je prvo blokirao šut Malika Beasleyja, a pokušaj Anthonyja Edwardsa u posljednjoj sekundi blokirao je Jokić.Denver je nakon četvrte pobjede treći u Zapadnom dijelu lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo