NASTAVLJA SE BOGDANOVIĆEVA RAPSODIJA: / Hrvatski košarkaš ponovno je bio heroj Utaha, novom predstavom zaludio Amerikance

Image
Foto: Profimedia

Na parketu je hrvatski košarkaš proveo 26 minuta

9.1.2020.
8:39
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Utah Jazza sigurno su pobijedili New York Kickse 128:104, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović s 20 poena, tri asistencije i tri skoka predvodio je pobjedničku ekipu. Ovo mu je bila 16. utakmica ovew sezone u kojoj je postigao barem 20 koševa.

Babo je odigrao 26 minuta tijekom kojih je imao 50 posto šuta (14:7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednako efikasan u redovima Utaha bio je Emmanuel Mudiay koji je također ubacio 20 koševa i imao tri asistencije, ali i četiri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona za pamćenje

Bogdanović ove sezone igra najbolju košarku života. Podsjetimo, u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu pružio je jednu od najboljih partija od kad igra u NBA ligi. Babo je u pobjedi svog Utah Jazza protiv New Orleans Pelicansa 128:126 na gostujućem terenu u New Orleansu ubacio season-high 35 poena, uz šut iz igre 11-21, za tri poena gađao je 3-9, imao je i tri izgubljene lopte uz slobodna 10-10.

Jazzersi su odigrali izvrsno prvo poluvrijeme nakon kojeg su stvorili veliku prednost, a do kraja susreta su je mirno zadržali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji kod Knicksa bio je Frank Ntiklina koji se ne može pohvaliti prevelikom učinkovitošću. Ubacio je samo 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo