NAKON PREUZIMANJA REPREZENTACIJE: / Perasovića čeka prva provjera uoči Eurobasketa

Image
Foto: PIXSELL, Ivica Galovic

Nakon priprema u Sv. Martinu, hrvatska košarkaška reprezentacija u Slavonskom Brodu nastavlja brušenje svoje forme uoči Eurobasketa (od 5. do 20.

29.7.2015.
12:55
PIXSELL, Ivica Galovic
VOYO logo

Izbornik Velimir Perasović je nakon selektiranja igrača u Sv. Martinu u iščekivanju dolazaka onih najboljih. Peras je prije odlaska u Slavoniju svojim igračima bio dao tri slobodna dana, a sada će moći uigravati sastav s Rokom Ukićem, Dariom Šarićem,Krunoslavom Simonom i Lukom Žorićem.

Image
HRVATSKA U SLAVONSKOM BRODU: /

Uskoro dolaze oni najbolji, 'Peras' čeka i Hezonju

Image
HRVATSKA U SLAVONSKOM BRODU: /

Uskoro dolaze oni najbolji, 'Peras' čeka i Hezonju

No, oni danas (osim Ukića) neće igrati u prvom pripremnom ogledu za Hrvatsku protiv Novog Zelanda u 19 i 30 u Slavonskom Brodu. Uz to, Peras je u iščekivanju dolaska Marija Hezonje, Bojana Bogdanovića i Damjan Rudeža, oni dolaze na pripreme 1. kolovoza, isto kao Ante Tomić i povratnik u “repku” Marko Tomas,Oliver Lafayette priključit će se nakon što mu supruga rodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Hezonje, vrijedi istaknuti kako on još uvijek nije službeno potvrdio nastup na Eurobasketu. No, ako će se i pojaviti na pripremama, onda se očekuje kako će i zaigrati na smotri najboljih u Europi.

'Polovična' Hrvatska

Hrvatska, tako, na pripremama još uvijek nije kompletna. Ali, Perasoviću je sada prvo i najvažnije forma ove polovne Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve mora biti tempirano za Eurobasket, opuštanja, stoga, Nema. Protiv Novog Zelanda neće biit bitan rezultat već forma. A kada dođu oni najbolji, onda će se uigravati taktičke zamisli.

Sraz s Novim Zelandom biti će prva utakmica za perasovića od koada je preuzeo štafetnu palicu izborničke pozicije od Jasmina Repeše. Novi Zeland nije momčad za podcijenjivanje, lani su na SP-u osvojili 15. mjesto na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novozelanđani na SP-u 'namučili' Litvu

Novozelanđani su bili smješteni u skupini C zajedno sa svjetskim prvacima SAD-om, Turskom, Dominikanskom republikom, Ukrajinom i Finskom i osvojili su 4. mjesto sa sedam bodova. Kasnije su u osmini finala tijesno poraženi od Litve 76:71, momčadi koja je osvojila četvrto mjesto, iza Francuske, drugoplasirane Srbije i SAD-a.

Stoga, biti će ovo dobar test za Perasovića i njegove pulenove, a nakon toga će se izborniku iskristalizirati neke stvari što se tiče momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo