Došao je i taj dan: Dario Šarić odlazi iz Cibone!

Najbolji mladi košarkaš Hrvatske Dario Šarić u utorak je odigrao posljednju utakmicu za Cibonu. Novo odredište ovog sjajnog košarkaša je turska momčad Anadolu Efes Istanbul.

11.6.2014.
14:20
VOYO logo

Kao da su navijači predosjećali da će susret protiv Cedevite biti i posljednji u dresu Cibone. Mislimo na situaciju koja se dogodila dvije minute prije kraja kada je Šarića trener Slaven Rimac povukao iz igre, a navijači Cibone i Cedevite digli se na noge, i počeli skandirati: „Dario Šarić!“. Neki su to predosjećali, a mnogi se nadali da to nije istina. Dario Šarić odigrao je posljednju utakmicu za Cibonu .

"Ovo je moj oproštaj, odigrao sam posljednju utakmicu za Cibonu", kazao je Dario za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno bi se sve trebalo znati za pet dana (16. lipnja je rok za povlačenje prijave s drafta), ali novo odredište 20-godišnjeg košarkaškog dragulja trebao bi biti istanbulski Efes kojeg preuzima poznati košarkaški stručnjak Dušan Ivković.

//www.youtube.com/embed/cV1VAv17ZBs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se nešto drastično ne promijeni u sljedećih nekoliko dana, NBA, koji je i dalje najveća želja, će još neko vrijeme čekati na Darija Šarića. Odšteta je 1,2 milijuna eura, ali u Cibonu neće stići sav taj novac.

"Žao mi je zbog izgubljenog trofeja, tužan sam, ali Cedevita je u ove tri utakmice bila bolja. Imaju veći broj igrača, a većina je odigrala iznadprosječno jer je Repeša iz njih izvukao maksimum. Suton ovako dobro nije odigrao od finala NCAA-a, a Smith je pokazao više od svoje kvalitete". kazao je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom je priznao suparniku da je bio bolji, dodao da je osjećao umor.

"Nisu suci krivi za naše poraze, ali žao mi je što je u prve dvije utakmice bio masakr. Danas su sve sudili, ali u prethodnim utakmicama samo nama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan koji je potencijalno odigrao posljednju utakmicu za Cibonu, a još uvijek ima važeći ugovor je Jerel Blassingame. Amerikanac je bio jasan i po pitanju finalne serije(„Cedevita je bila bolja“) i što se tiče kratkotrajne budućnosti.

"Ostat ću ako mi isplate zaostatke. Nisam im dao rok u kojem trebaju to učiniti", objasnio je Amerikanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Šarić kreće u novu košarkašku avanturu života a mi mu samo možemo poručiti - sretno Dario!

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo