NAJJAČI TURNIR IGRA SE NA VIŠNJIKU: / Europski doprvak prejak za Zadar i bez Spanoulisa

Image
Foto: Pixsell, Dino Stanin

Na startu vrlo jakog pripremnog turnira u Zadru, domaći košarkaši su prvog dana poraženi protiv grčkog Olympiacosa. Trostruki europski prvak i aktualni doprvak slavio je s uvjerljivih 85:62.

24.9.2015.
23:12
Pixsell, Dino Stanin
VOYO logo

Poveli su gosti na početku 11:0, prednost održavali kroz cijelu utakmicu, iako su se Zadrani do poluvremena uspjeli približiti na 30:35.

Ramljak protiv doprvaka ubacio 14 poena

Naučinkovitiji kod Zadra bio je Marko Ramljak s 14 poena, a dvoznamenkasti su bili još i Barać (11) i Cosey (10). Kod gostiju, koji su bili bez najvećih zvijezda,grčkih reprezentativaca Vassilisa Spanoulisa i Georgiosa Printezisa, MattLojeski je zabio 15 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadrani sljedeću utakmicu igraju u subotu, protiv njemačkog Bayerna.

Fener bolji od Darussafake

U turskom dvoboju Fenerbahče je sa 62:59 bio bolji od Doguš Darussafake. Krajnji rezultat ne odaje dominaciju momčadi koju vodi Željko Obradović. Imao je Fener, još uvijek bez igrača s Eurobasketa, prednost i veću od deset razlike. Udoh je zabio 16 poena uz deset skokova, dok je Pero Antić imao učinak 10+13, Bobby Dixon dodao je 14 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Doguša su jedini s dvoznamenkasnim učinkom bili Luke Harangody (12) i Semih Erden (10), a na utakmici u Višnjiku gledatelji su na toj utakmici mogli vidjeti samo osam asistencija i čak 34 izgubljene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo