NAJGORI BOŽIĆ ZA KOŠARKAŠA: / Dobio je kaznu od milijun kuna!

Image

Košarkaš Phoenix Sunsa Markieff Morris neće po dobrome pamtiti ovaj Božić, nakon što ga je njegov klub kaznio zabranom igranja na dvije utakmice, zbog bacanja ručnika na trenera Jeffa Hornaceka

25.12.2015.
14:15
VOYO logo

Morris neće biti u sastavu Phoenixa na dvije domaće utakmice, protiv Philadelphije i Clevelanda, a suspenzija će ga košatati 145.455 dolara koji će mu biti odbijeni od godišnje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Markieff Morris nije zadovoljan svojim statusom u Phoenixu, a posebno ga je pogodilo što su Sunsi u srpnju njegovog brata Marcusa poslali u Detroit u igračkoj razmjeni. Konstantno upućuje zahtjeve da i on bude poslan u neki drugi klub. Sunsi su tražili mogućnost za razmjenu u proteklim tjednima, a najdalje su u pregovorima otišli s New Orleansom i Houstonom. No, još uvijek nisu pronašli zadovoljavajuće rješenje za transfer 208 cm visokog 26-godišnjeg krilnog igrača, koji je na draftu 2011. godine bio 13. izbor.

U Sunsima je najbolju statistiku imao prošle sezone u kojoj je u prosjeku ubacivao 15,3 koševa i imao 6,2 skokova. U 22 ovosezonske utakmice njegov je prosjek bio 10,8 koševa i 4,8 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo