'Možeš spavati s drugom ženom jednom godišnje!'

Košarkaški Zagreba doživjeli su još jedan rezultatski krah, ovoga puta u dvoboju trećeg kola B-skupine Eurolige.

3.11.2011.
18:49
VOYO logo

Kirilenko se nakon utakmice susreo s Matom Skelinom i Vladanom Alanovićem s kojima je igrao zajedno u svojoj posljednjoj sezoni u majici CSKA prije odlaska u NBA ligu. Zbog njegovih letačkih osobina Mate i Vlado su ga zvali 'prosto ptica zrakom leti' što on i danas sa smješkom ponavlja kao i izraz 'ku..c, palac, kriminalac'.

"Mate i Vlado bili su neka vrsta mojih mentora. Ja sam bio mlad i trebao sam takve momke da mi pokažu kako se snaći u međunarodnoj košarci. Oni su me naučili i ponešto prljavih riječi. Znam puno psovki iz različitih jezika, nije za pohvaliti, ali je zanimljivo. Kad u momčadi imaš ljude iz više zemalja onda uvijek možeš upotrijebiti te riječi i postaje zabavno. Služi svrsi u svlačionici, razbija tenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelj i s Giričekom

S Gordanom Giričekom je igrao zajedno u Utah Jazzu no Gira se zbog terapije u Daruvarskim toplicama nije pojavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Gordanom sam bliski prijetelj. Znam njegovu bivšu suprugu, njegovu kćerku, a upoznao sam i djevojku koju je imao nakon razvoda braka".

Andrej je već 10 godina u braku s Mašom, kćerkom bivšeg košarkaša Sergeja Lopatova. Maša je zbog supruga zapostavila svoju karijeru koju je vodila pod umjetničkim imenom 'MaLo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je bilo jako važno što sam u NBA došao već oženjen, to mi je pomoglo da se lakše prilagodim. Maša se bavi svime oko kuće i djecom, a ja zarađujem novce. Ona je žrtvovala svoju karijeru zbog mene. Prihvatila je to nakon što sam joj govorio: 'Ako ćeš zarađivati kao ja onda ću ja prestati igrati košarku i podržati tvoju karijeru'. Doduše, Maša se sada zanima i s nekoliko trgovina modom koje posjeduje, dvije u Moskvi i jednu u Salt Lake Cityju".

Maša i Andrej su u skladnom braku, ako je suditi po izjavi koju su neki američki novinari nazvali najjačom koju je neka žena sportaša ikad dala. Gospođa Kiriljenko je 2006. rekla za ESPN magazin da ona suprugu dozvoljava seks s drugom ženom jednom godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sportaši u ovoj zemlji ekstremno su privlačni pa ih žene love. Muškarcima je po svojoj prirodi tome teško odoljeti", objasnila je Maša.

A evo kako je to objasnio Andrej:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maša mi je jednom uistinu rekla da je sretna što živimo dobar život i da me toliko voli da bi mi oprostila kada bi se dogodilo da spavam s nekom drugom ženom. Ja sam jo rekao da je to lijepo od nje, ali da to neće utjecati na mene i naš odnos. Najčešće pitanje nakon tog članka upućeno meni bilo je 'i onda, jesi li ili nisi'. Nisam na to htio odgovarati jer ako kažem jesam mislit će da se zezam, a ako kažem da nisam da lažem".

Članovi obitelji Kiriljenko početkom ove godine postali su američki državljani. Kakve su bile reakcije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedni to razumiju, drugi ne, no ja sam rođen kao Rus, živim kao Rus i umrijet ću kao Rus. Ovo je samo komfora pri odlascima na putovanja, jer mi Rusi prečesto moramo vaditi vize. I da mi ponude ja nikad ne bih igrao za reprezentaciju SAD-a. Da sam odrastao u Americi možda, no ovako to uopće nemam u svojoj glavi niti kao mogućnost. Moj sin će, ako bude sportaš, moći birati".

Najbolji ruski košarkaš ima i vrlo atraktivan nadimak (AK 47), po imenu slavne ruske puške i njezina izumitelja Mihaila Kalašnjikova koji, koje li podudarnosti, živi u gradu (Iževsk) u kojem je rođen i Andrej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam došao u Utah, broj 13, koji sam htio, uzeo je Amaechi jer je kao stariji igrač imao prednost pa mi je suigrač Quincy Lewis predložio da uzmem broj 47, kad već imam iste inicijale kao puška AK-47".

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo