MONSTRUOZNO ZAKUCAVANJE: / Evo kako to radi LeBron

Image
Foto: Screenshot

Cleveland Cavaliersi slavili su protiv Boston Celticsa 89:77 u prvom susretu ove dvije momčadi od prošlogodišnjeg doigravanja.

16.12.2015.
8:59
Screenshot
VOYO logo

LeBron James bio je najbolji na parketu. Uz 24 poena imao je i sedam skokova te tri asistencije. Utakmicu je obilježio jednim prekrasnim zakucavanjem, ali jednom lijepom gestom.

Velika gesta

James je, naime, našao vremena kako bi pozdravio paraolimpijca Aarona Millera, kojem je nakon utakmice poklonio svoje tenisice. Kod Bostona je bio najbolji Avery Bradley sa 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je objavio da ide u mirovinu KobeBryant napokon igra bolje. U pobjedi njegovih LA Lakersa nad Milwaukee Bucksima 113:95 zabio je 22 poena uz šest asistencija, dok je god gostiju najbolji bio MichaelCarter Williams s 19 poena te pet skokova i asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu utakmicu obilježilo je i zakucavanje LarryjaNancea .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ovih, igrale su se još dvije utakmice. Houston Rocketsi izgubili su od Sacramento Kinsa 97-107, dok je Minnesota DamjanaRudeža izgubila od Denver Nuggetsa 100-112. Hrvatski košarkaš igrao je deset minuta, ali nije uspio zabiti niti jedan koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu od ove dvije utakmice obilježilo je nadmetanje JamseHardena (33 poena) i DeMarcusaCousina (25 poena), kao i zakucavanje Rudyja Gaya, koje možete pogledati u pregledu najboljih akcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Top pet akcija 15 prosinca

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo