MOMČAD SE RAZIGRALA PROTIV MAKEDONIJE: / Uspio restart u 2. poluvremenu

Image
Foto: Pixsell, Igor Kralj

Krenut ću od stvari koje su bile dobre.

9.9.2015.
8:00
Pixsell, Igor Kralj
VOYO logo

Problem je nastao na početku utakmice, čini mi se da su igrači ipak malo potcijenili Makedonce, očekivali su da će biti puno lakše.

Bili smo nestrpljivi u napadu

U napadu smo bili nestrpljivi, nedisciplinirani, sve se rješavalo iz driblinga ili već nakon prvog dodavanja, umjesto da se odigra do kraja. Ušli smo u nervozu, ali u nastavku se sve posložilo, agresivnošću smo dolazili do laganih poena i zaigrali onako kako smo očekivali da ćemo protiv Makedonije igrati od 1. poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro je što se par igrača dodatno razigralo večeras. Dario Šarić se konačno našao u ulozi kreatora, iako je to sve uglavnom bilo na otvorenom terenu. Vidjelo se da je dosad igrao "pod ručnom". Gledatelji su ga podržali, taj dečko je strahovito bitan ukoliko želimo napraviti velike stvari na turniru.

FIBA je sasjekla Bogdanovića

Bojan Bogdanović je ušao dobro u utakmicu, ali Fiba ga je sasjekla s svojim pravilima o opremi, morao je izaći i tu izgubio ritam. No, vidjelo se koliko je važan za igru naše momčadi. U još dvije utakmice u skupini, protiv Nizozemske i Gruzije bit će vremena da podigne razinu igre. Ne sumnjam da ćemo tu ostvariti dvije pobjede, a onda kreće "biti ili ne biti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjeli ste kakvi se rezultati dešavaju na Eurobasketu, dosta je neočekivanih poraza, Španjolska ih ima već dva. Turci su danas nadigrali Njemačku, Belgija je dobila Litvu... Nitko normalan ne može Hrvatskoj zamjeriti poraz od Grčke koja je sjajna momčad i koja je jedan od favorita za medalju.

Tomić mora ući u ritam

U sljedeće dvije utakmice, Hrvatska se mora nakrcati samopouzdanjem, dodatno razigrati Antu Tomića, da on uđe u taj ritam. Treba biti oprezan jer latvijska skupina s kojom se križamo, naoko se čini laganom, ali ima svojih zamki. A onda se pripremiti, gotovo sigurno, za Srbiju. No, ima vremena razmišljati o toj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo