MIAMI HEAT U VELIKOM DERBIJU BOLJI OD MILWAUKEEA: / Fenomenalni Harden nije mogao sam, slabašni Knicksi prekinuli veliki niz Houstona

Image
Foto: TNS / ddp USA / Profimedia

Unatoč neočekivanom porazu, Milwaukee je i dalje na vrhu Istok

3.3.2020.
9:41
TNS / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

NEVJEROJATNI BOGDANOVIĆ IZVEO LUDOST O KOJOJ ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI: Briljirao je u Clevelandu i raspametio Amerikance

Image
NEVJEROJATNI BOGDANOVIĆ IZVEO LUDOST O KOJOJ ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI: /

Briljirao je u Clevelandu i raspametio Amerikance

Image
NEVJEROJATNI BOGDANOVIĆ IZVEO LUDOST O KOJOJ ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI: /

Briljirao je u Clevelandu i raspametio Amerikance

U derbiju večeri Miami Heat je u svojoj dvorani svladao Milwaukee Buckse sa 105-89 i tako postao prva momčad koja je ove sezone dva puta uspjela svladati lidera lige. Ujednačeni napad Heata predvodili su Jimmy Butler i Jae Crowder sa po 18 koševa, Bam Adebayo je dodao 14 uz 13 skokova, dok je kod gostiju najefikasniji bio Brook Lopez sa 21 ubačajem, a aktualni MVP Giannis Antetokounmpo je imao vrlo lošu šutersku večer, pogodio je tek šest od 18 pokušaja iz igre te izjednačio svoj najslabiji učinak u sezoni sa samo 13 poena, pa njegovih 15 skokova nije imalo velikog utjecanja na konačni ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bucksi su u svih 59 prvih utakmica u sezoni postigli najmanje 100 poena, a ovo im je drugi dvoboj zaredom da su ostali ispod te granice. U nedjelju su ubacili 93 protiv Charlotte Hornetsa, no i to je bilo dovoljno za pobjedu, dok ovih 89 u Miamiju nije bilo niti izbliza dosta.

Ipak, s omjerom 52-9 Milwaukee i dalje čvrsto drži vrh Istoka, dok je Miami stigao do omjera 39-22 i tako već 21 utakmicu prije kraja sezone izjednačio broj pobjeda od lani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knicksi oduševili

Iznenađenje večeri dogodilo se u New Yorku gdje su slabašni Knicksi sa 125-123 svladali Houston Rocketse koji su u Madison Square Garden stigli s nizom od šest pobjeda. Knicksi su u prvom poluvremenu izgradili prednost od 21 razlike, da bi u nastavku Rocketsi sustavno smanjivali taj zaostatak sve dok nisu stigli do 122-121 minutu prije kraja.

Posljednju priliku za goste imao je Russell Westbrook koji je sa zvukom sirene imao otvoreni šut s četiri metra za produžetak, ali je lopta ostala na obruču. Knickse je do tek 19. pobjede u sezoni predvodio "rookie" RJ Barrett s učinkom karijere od 27 pogodaka, Julius Randle je dodao 16 uz 16 skokova, dok Rocketsima ovoga puta nije bilo dovoljno 35 koševa Jamesa Hardena i 24 poena Westbrooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo