HEZONJA ODUŠEVIO: / 'Kako Fournier može biti starter umjesto ovog tipa?!'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Na Facebooku je osvanuo video jednog od šuterskih treninga hrvatskog reprezentativca Marija Hezonje.

29.12.2015.
10:15
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Mario Hezonja je u posljednje vrijeme podigao svoju igru na viši nivo, pogotovo nakon odluke trenera momčadi Scotta Skilesa da ga se koristi na poziciji playa. I sam je Skiles nakon toga kazao kako je oduševljen izvedbom Hrvata na "jedinici" i to je objasnio riječima:

"On je ponajbolji razigravač u momčadi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poboljšao brojke u rubrici koševi

Istina, Hezonja je u posljednjih osam susreta poboljšao svoje brojke u rubrici koševi. No, još uvijek mu se predbacuje loša igra u fazi obrane. Ali, adaptacija u toj fazi igre za svakog igrača koji je tek zaigrao u NBA ligu je uvijek duža nego kad je riječ o napadačkim zadaćama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebooku je, tako, osvanuo video s jednog od njegovih šuterskih treninga i odmah je izazvao zanimanje ponajviše navijača Orlanda. Pa tako neki hvale Hezonju i ističu kako bi bilo dobro da postane tip igrača poput Richarda Hamiltona iz Detroita, dok ima i onih koji ističu tu njegovu slabiju igru u obrani. No, velika većina navijača od samog njegovog dolaska hvali tu njegovu šutersku kvalitetu, isto kao i sad nakon što su pogledali video s treninga Hezonje.

Navijači mu daju podršku

"Dajte mu vremena. Mario se još mora naviknuti na sistem igre, nije još dobar u obrani", komentar je jednog navijača, dok je drugi dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako jedan Fournier može počinjati utakmicu umjesto ovog tipa?!", pita se navijač.

Sve u svemu, čini se kako proces adaptacije prolazi sve bolje za Hezonju. Vidjet ćemo kako će igrati u narednim utakmicama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo