Marina Maljković: Htele smo da za Vidovdan obradujemo narod

Izgubile smo od boljeg tima, izjavila selektorka košarkašica Srbije

29.6.2013.
14:29
VOYO logo

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković je posle polufinalnog meča i poraza od Španije nije bila razočarana i sportski je priznala da su protivnice bile bolje.

- Videli ste koliko je Španija bolja u odnosu na nas, bolji su tim i tu nema reči. Ubedljivo smo dobile poslednju četvrtinu, nismo odustajale ni pri visokom vođstvu protivnica, čak smo drugo poluvreme dobile sa pola koša, ali nismo mogle više. Borile smo se koliko smo mogle protiv Litl, Torens i ostalih velikih imena ženske košarke - rekla je Maljkovićeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je naglasila da je ovaj poraz teško pao našim košarkašicama, jer je utakmica odigrana na Vidovdan.

- Poraz nam je posebno teško pao jer smo na Vidovdan hteli da obradujemo narod u Srbiji. Bez obzira na sve, verujem da ćemo uspeti da se podignemo, još jednom skupimo i probamo da pobedimo u nedelju, da osvojimo medalju. Moje devojke su vrhunski sportisti, pokazaće da mogu da se izdignu posle poraza i još jednom daju sve od sebe - istakla je selektorka reprezentacije Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina Maljković je ubeđena da će srpske košarkašice uspeti da se oporave i spremne dočekaju meč za treće mesto, uprkos velikom broju povreda u timu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo