LOS ANGELES GORI ZBOG IVICE ZUPCA: / Novinar ESPN-a napao čelnike Lakersa zbog talentiranog Hrvata

Image
Foto: AFP

Poznati novinar nije štedio čelnike Lakersa kada su u pitanje kritike za nedavne događaje i neuspjeh franšize

8.3.2019.
12:33
AFP
VOYO logo

Los Angeles Lakersima i LeBronu Jamesu u preostalih 19 utakmica osnovnog dijela sezone predstoji grčevita borba za ulazak u doigravanje, u kojem Lakersa nije bilo posljednjih pet sezona. Nitko nije pošteđen kritika, ni LeBron, mladi igrači, a poznati novinar ESPN-a Stephen A. Smith u posljednjem obraćanju javnosti posebno je žestoko napao Magica Johnsona i Roba Pelinku koji su zaduženi za slaganje momčadi.

"Oni (Lakersi) su veliko razočaranje. Pogotovo sve što se dogodilo nakon Božića, porazi pa ozljeda LeBrona Jamesa, a kad se i on vratio nastavili su igrati loše, rekao je Smith koji se dotaknuo i razmjene u kojoj su Lakersi Clippersima u zamjenu za Mike Muscalu poslali mladog hrvatskog centra Ivicu Zupca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni navijači nisu zadovoljni

"Gdje su šuteri, gdje su visoki igrači koji mogu kupiti skokove. 'Tradeali' ste Zupca, 21-godišnjaka koji zna igrati, bio je najbolji šuter s linije slobodnih bacanja kad je igrao s 88 posto uspješnosti, za nekog lika koji se zove Mike Muscala koji izgleda kao da ne zna igrati bolje od mene ili tebe, a ja imam 51 godinu. On izgleda toliko loše, rekao je Smith u javljanju koje se ubrzo munjevitom brzinom počelo dijeliti društvenim mrežama.", napisao je poznati novinar.

Navijači Lakersa nisu bili zadovoljni s razmjenom kada se dogodila, a posebno sada kad vide da su se olako odrekli mladog potencijala u zamjenu za visokog šutera koji ničime nije opravdao svoje mjesto na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo