razočaravajuća sezona / LeBronu se ovo nije dogodilo 14 godina, a možda je odigrao i posljednju utakmicu sezone

Image
Foto: AP Images

Vođa Lakersa nakon osam godina u nizu neće igrati u finalu NBA lige

23.3.2019.
13:36
AP Images
VOYO logo

Poraz od Brooklyna (106:111) i matematički je označio da LeBron James ove sezone neće igrati u doigravanju. Nakon punih 14 godina.

Najboljem košarkašu današnjice to se posljednji puta dogodilo 2005. godine i nakon osam godina u nizu više neće igrati finale NBA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ću nastaviti raditi kao što sam i dosad radio", rekao je LBJ koji se vjerojatno ni ne sjeća što je radio posljednji put kada mu je sezona završila već u travnju.

"Morat ću još mentalno se pripremiti. Ovo nije nešto što smo očekivali, vrlo teška sezona za nas. Ipak, takve stvari događaju se - suspenzije, ozljede... Mislim da je najbolje samo razmišljati o tome kako da napredujemo svake večeri i budemo bolji. Osobno jedino što mogu učiniti, jest da nastavim raditi i pomoći što je više moguće“, rekao je Džejms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to je pitanje jer postoji opcija da James više ne zaigra do kraja regularne sezone.

"Razgovarat ću stožerom Lakersa, kao i sa svojim timom i donijet ćemo odluku. Ja volim igrati košarku i nadam se da ću igrati što je moguće više utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makar se mnogi ne bi složili da je baš to glavni razlog, James je za ovaj podbačaj podvukao ozljede.

"Cijele sezone znali smo da nam je "dubina" problem, ali od listopada smo imali ogromnih problema s ozljedama, ja sam propustio dobar dio sezone. Teško je uspostaviti dobru kemiju i ritam kada niste na okupu dovoljno. Trener Walton morao je izmišljati nove rotacije iznova i iznova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo