LEBRONOVA LEKCIJA BOGDANOVIĆU I DRUŠTVU: / Kralj James briljirao protiv Pacersa, 51 koš Duranta premalo za Warriorse

Image
Foto: AFP

Derbi večeri odigran je između Toronto Raptorsa i oslabljenih prvaka Golden State Warriorsa

30.11.2018.
8:12
AFP
VOYO logo

Dvanaest od svojih ukupno 38 poena postigao je LeBron James u posljednjih pet minuta utakmice predvodivši Los Angeles Lakerse do 104-96 pobjede protiv Indiana Pacersa. Svojoj napadačkoj statistici James je dodao devet skokova i sedam asistencija predvodeći i u tim statističkim kategorijama Lakerse koji su dobru seriju produljili na desetu pobjedu u posljednjih četrnaest odigranih utakmica. Ukupan omjer iznosi im 12-9, što je isto poraza i pobjeda manje od Pacersa koji su u ovoj utakmici dobili 14 koševa, tri skoka i dvije asistencije od hrvatskog reprezentativnom košarkaša Bojana Bogdanovića.

Lakersi su kroz utakmicu prokockali uvodnih 13-0 i ukupno 24 poena prednosti prije no što su serijom 10-0 napravili konačni iskorak prema pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant ubacio 51

Derbi večeri odigran je između Toronto Raptorsa i oslabljenih prvaka Golden State Warriorsa, a slavila je kandaska momčad i to nakon dodatnog vremena. Konačan rezultat iznosio je 131-128, a najviše su pritom pokazali Kawhi Leonard s učinkom sezone od 37 poena i Pascal Siakam s učinkom karijere od 26 koševa. Ovakvi učinci Torontova dvojca bili su itekako potrebni da se nadjača nastojanje Kevina Duranta koji je ubacio 51 koš i dodao im jedanaest skokova i osam asistencija. Prvaci su i dalje oslabljeni za Stephena Curryja i Draymonda Greena.

Los Angeles Clippersi su slavili kod Sacramento Kingsa 133-121 uz 28 poena Tobiasa Harrisa i 24 Montrezla Harrella. Obojica su imala i po šest skokova. Bogdan Bogdanović bio je prvo ime Kingsa sa 26 ubačenih koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Toronto Raptors - Golden State Warriors 131-128 LA Lakers - Indiana Pacers 104-96 Sacramento Kings - LA Clippers 121-133

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo