LEBRON UNAKAZIO MOMČAD KOJOJ JE DONIO DVA NASLOVA: / Kralj James bio je nezaustavljiv, Šarić odigrao najbolju utakmicu za Wolvese

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Dario Šarić odigrao je najbolju utakmicu u dresu nove momčadi

19.11.2018.
8:26
AFP
VOYO logo

Tri trice i jedanaest od svojih ukupno 14 poena, što mu je i najbolji učinak otkako je dres Philadelphije zamijenio onim Minnesota Timberwolvesa, ubacio je Dario Šarić, no njegova momčad nije uspjela izbjeći 87-100 poraz od Memphis Grizzliesa u večernjoj utakmici nedjelje.

Marc Gasol je ubacio 26 poena uz trinaest skokova i tri blokade, Mike Conley dodao 18 uz osam asistencija za desetu pobjedu u petnaestoj utakmici sezone za Grizzliese. Wolvesi su, pak, upisali deseti poraz u sedamnaestom ogledu ovosezonske borbe za NBA prsten, a najbolji u redovima poražene momčadi bio je Karl-Anthony Towns sa 15 poena i 20 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz prvaka

Dosta je zanimljivosti bilo u košarkaškim utakmicama koje su igrane u noći na ponedjeljak pa treba izdvojiti 92-104 poraz aktualnih prvaka Golden State Warriorsa na gostovanju kod San Antonio Spursa. Peti je to poraz branitelja naslova u sedam posljednjih utakmica - nakon što su vezali osam pobjeda zaredom – a i ovaj je stigao bez sudjelovanja Stephena Curryja i Draymonda Greena. Kevin Durant (26 poena, deset skokova, šest asistencija) i Klay Thompson (25) bili su najbolji u redovima Warriorsa, no kao i cijela njihova momčad ostali su u sjeni onog što je za Spurse radio LaMarcus Aldridge (24 koša, 18 uhvaćenih lopti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron ubacio 51 poen

Do sedme pobjede u posljednjih devet utakmica stigli su Los Angeles Lakersi i to zahvaljujući nevjerojatnoj večeri LeBrona Jamesa koji je trinaesti put u karijeri ubacio 50 ili više poena. Momčadi Miami Heata, franšizi u čijem je dresu osvojio svoja prva dva NBA naslova, LeBron je 'stavio' 51 (uz osam skokova) za pobjedu 113-97 i očuvanje jedne zanimljivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kad god James promijeni momčad, a Cleveland je mijenjao Miamijem 2010., Miami Clevelandom 2014., a potom i Cleveland LA Lakersima ove godine, njegova momčad otvori sezonu omjerom 9-7.

Hezonja nije igrao

Mario Hezonja nije sudjelovao u porazu New York Knicksa na gostovanju kod momčadi u kojoj je proveo prve tri NBA sezone u karijeri. Orlando Magic slavio je u tom ogledu 131-117 unatoč 32 poena Tima Hardawaya mlađeg; 31 je započevši utakmicu na klupi dodao Trey Burke, a 21 uz 19 skokova Enes Kanter. Momčad s Floride su predvodili Aaron Gordon s 31 košem i Nikola Vučević kojem je jedna asistencija nedostajala da upiše triple-double. Završio je ogled s 28 poena, deset uhvaćenih lopti i devet dodavanja suigračima za ubačaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 87-100 Miami Heat - LA Lakers 97-113 Orlando Magic - New York Knicks 131-117 Washington Wizards - Portland Trail Blazers 109-119 San Antonio Spurs - Golden State Warriors 104-92

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo