preživio moždani udar / Lamar Odom se vraća: Igrat će na FIlipinima, a cilj mu je povratak u američku košarku

Image
Foto: PIXSELL

Odomov povratak na parket sretna je vijest, pogotovo kad uzmemo u obzir sve što je prošao u proteklih nekoliko godina

28.1.2019.
12:49
PIXSELL
VOYO logo

Vlasnik dva NBA prstena Lamar Odom u 40. godini vraća se košarci. Nekadašnja zvijezda šampionske generacije Los Angeles Lakersa ponovo će na parket, ali na dalekim Filipinima, piše ESPN.

No, neće se baviti ligaškom košarkom. Odom će nastupati za momčad Mighty Sports koja nastupa po raznim turnirima, ali konačni cilj mu je nastupiti na ljetnoj BIG 3 ligi koju već nekoliko godina organizira legendarni američki reper Ice Cube. U toj ligi momčadi igraju "uličnih" tri na tri na jednoj polovici, a sudjeluju uglavnom bivši NBA igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odomov povratak na parket sretna je vijest, pogotovo kad uzmemo u obzir sve što je prošao u proteklih nekoliko godina. Nakon što je osvojio svoj drugi NBA naslov s Lakersima, Lamar je oženio američku starletu Khloe Kardashian i polako izgubio interes za košarku.

Uslijedili su ozbiljni problemi s ovisnošću. Zapravo, s ovisnostima. Alkohol, droga, kockanje, sve se to sviđalo Lamaru više od košarke, a završilo je to njegovo ludovanje moždanim udarom nakon kojeg su ga samo aparati držali na životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odom se probudio iz kome te se vratio profesionalnoj košarci. Zaigrao je za španjolsku Baskoniu, ali ta epizoda nije najbolje završila za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo