Kukoč smislio rješenje kako pomoći Hrvatskoj!

Toni Kukoč odlučio je pomoći hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji u pripremama za Europsko prvenstvo koje će se od 3. do 18. rujna igrati u Litvi.

21.5.2011.
16:12
VOYO logo

Svako košarkaško prvenstvo novi je izazov za hrvatske reprezentativce, ali i navijače, pogotovo stoga što gotovo nitko ne može predvidjeti kako će odigrati naša vrsta. Gotovo da je moguć svaki scenarij, pa i veliki uspjeh, pogotovo kada se u kampanju uključi i takvo ime kao što je Toni Kukoč.

Slavni hrvatski košarkaš odlučio je pomoći izborniku Joki Vrankoviću, barem u pripremnom razdoblju, a ponudio je i rješenje koje bi možda moglo biti ključno na natjecanju u Latviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono se zove Dontaye Draper, sjajni razigravač Cedevite koji bi trebao zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. Kuki je u šali ponudio originalno rješenje: 'Neka Draper promijeni ime i može igrati za Hrvatsku'.

"Ne znam što je to sad došlo, nema beka, nema playa. Uvijek smo ih imali. Ako nemamo playa, a kažu da nemamo, ako je dobar dio europskih reprezentacija angažirao stranca, ako je taj dečko dobar, ako može pomoći, ja sam za. Nemam argumenta biti protiv. Jedino da mu damo neko ime, recimo Draperić. Da bude nekako naš", izjavio je Kukoč za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104080201006 arti-201104060849006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo