KUKOČ DOBIVA SVOJU EPIZODU U SERIJI, MAGIC JOHNSON OTKRIO: / 'Nikad nisam vidio Jordana takvog, znao sam da će biti nevolje'

Image
Foto: Profimedia

Nije to potrajalo dugo, s vremenom je Kukoč postao ravnopravan u svemu u velikoj momčadi Bullsa

29.4.2020.
23:45
Profimedia
VOYO logo

Konačno ćemo dočekati i njegovu stranu priče. Kako piše NBC, sljedeća epizoda dokumentarne serije "The Last Dance" bit će priča o Toniju Kukoču i svemu što je prošao u dresu Bullsa.

Iako posljednjih dana mnogi traže "pravdu za Tonija", koji nije dosad bio dovoljno zastupljen u hit-dokumentarcu, na vidjelo su izašle mnoge priče o njegovom neslaganju s Jordanom i Pippenom u Kukočevim ranim danima u Bullsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO, VIDEO] OD NOSAČA TORBI, DO JUNAKA BULLSA: /

Kukoč poslao brutalnu poruku hejterima i ušutkao ih; 'Ako netko tako misli...'

Image
[FOTO, VIDEO] OD NOSAČA TORBI, DO JUNAKA BULLSA: /

Kukoč poslao brutalnu poruku hejterima i ušutkao ih; 'Ako netko tako misli...'

Kukoč je bio na glasu kao igrač koji je bio miljenik Jerryja Krausea, generalnog menadžera s kojim se Jordan i Pippen nisu slagali i zbog toga je znao trpjeti dosta težak tretman, barem u početku. Eskaliralo je sve na utakmici SAD-a i Hrvatske u finalu Olimpijskih igara u Barceloni kad su Amerikanci sustavno uništavali Kukoča na terenu. Svoju stranu priče ispričao je i legendarni Magic Johnson, jedan od članova originalnog Dream Teama.

"Nisam nikad vidio da Michael ima takav izraz lica kao tog jutra, barem ne dok smo igrali utakmice na turniru. Ušao sam u autobus i pitao ga kako je. On je rekao da večeras moramo biti ozbiljni. Odmah sam znao da će te večeri biti nevolje", prisjetio se Magic za NBC Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao je da će on čuvati Kukoča i da će ga uništiti. Inzistirao je na tome da ga on čuva i bio je predan zadatku da ne zabije niti jedan koš preko njega. Spremao se kao da će čuvati jednog od nas u finalu", ispričao je Johnson.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovor Pippena i Jordana

U dokumentarcu se na tu utakmicu osvrnuo i sam Jordan.

"Sjećam se da smo Scottie i ja pričali o njemu jer smo čuli da je sjajan. Sklopili smo dogovor da ga nećemo pustiti da išta napravi protiv nas. Pobrinuli smo se da taj dečko ne odigra ništa protiv nas", rekao je Jordan. I nije. Kukoč je završio tu utakmicu sa samo četiri poena i sedam izgubljenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to potrajalo dugo, s vremenom je Kukoč postao ravnopravan u svemu u velikoj momčadi Bullsa, no priču o detaljima tog odnosa ostavljamo za novu epizodu dokumentarca.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo