CIBOSI POLUDJELI NA SUCE: / Rimac zaradio prvo isključenje u životu!

Image

Košarkaši Cibone nakon pobjede protiv Soprona u Europskoj ligi, nisu uspjeli u gostima svladali Mega Leks, u 10. kolu ABA lige domaćin je u Sremskoj Mitrovici slavio 76:72.

14.11.2015.
21:00
VOYO logo

Utakmicu će cibosi pamtiti po lošem suđenju. Toliko lošem, da je Slaven Rimac zaradio dvije tehničke i bio isključen, prvi put u svojoj trenerskoj karijeri!

Poveli u 34. minuti

Cibona se mučila veći dio utakmice, da bi u 34. minuti utakmice tricom Siriščevića konačno povela 58:57. Do tad je Cibonin trojac Florence, Rozić i Siriščević tricu gađao 0-12. No, domaćin je odgovorio serijom 8-0 u sljedeće tri minute, a tu prednost igrači Slavena Rimca do kraja više nije stigla. Upravo se u tom razdoblju i dogodilo isključenje, pet minuta prije kraja kad je Cibonin trener tražio prekršaj na Roziću...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šut za tricu 9-40

Nije ni mogla, uz šut Florencea izvan crte 6,75 metara od 1-10, Rozićevih 0-5 i Siriščevićevih 1-7, uz tek neznatno bolje Krušlina i Joskimovića s 3-7.

Za tricu su cibosi šutirali 9-40, manje su imali pokušaja za dva poena (15-35).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jagodić-Kuridža 17 poena

Kod Cibone, Marko Jagodić-Kuridža ubacio je 17 poena, Nebojša Joksimović i James Florence dodali su po 11, a Filip Krušlin 10 poena. Za domaćina je Nikolić ubacio 20, a Luwawu-Cabarrot, čije atraktivno zakucavanje možete pogledati u gornjem linku, dodao je 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo