KRALJ JAMES OPLEO PO SUIGRAČIMA KAO NIKAD PRIJE: / Hoće li ove riječi prodrmati Lakerse?

Image
Foto: AFP

Pozvao se na iskustvo i zapitao se niz pitanja

24.2.2019.
11:02
AFP
VOYO logo

Lebron James doveo je u pitanje zalaganje svojih suigrača poslije poraza 128:115 od New Orleans Pelicansa, koji su igrali bez Anthonyja Daviesa. Nije mu se svidio pristup njegovih suigrača pa ih je odlučio kritizirati pred svima.

“Koliko njih zna što je ulog ako nikada nisu bili tamo“, upitao se James nakon poraza pa dodao: “Sad sam vražji odvjetnik, znate? To je tanka linija – ako nikada niste bili tamo ili ne znate što znači ciljati tako visoko, onda ste nekada u strahu da vam bude nelagodno“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi više

Lakersi sada imaju skor 29-30 na desetom mjestu Zapada, s čime jedan od najboljih košarkaša svih vremena sigurno nije zadovoljan.

“Moramo biti komforni s time da nam je nelagodno. Ne kažem da smo ovakvi uvijek, ali nekada to tako izgleda, kao da se plašimo izaći iz komforne zone, bojimo se previše neuspjeha. Imamo još 23 utakmice, vidjet ćemo što će se dogoditi“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posljednjih godina svi su se navikli na poraze, a ja na njih nisam naviknut, nikada mi neće biti ugodno gubiti. Izgubiti prvu utakmicu od Houstona i 59-tu od New Orleansa, isti je osjećaj, tako sam napravljen“, zaključio je James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo