NESVAKIDAŠNJE SCENE / Ratni događaj ili utakmica? Igrači odbili igrati gradski derbi, klub se oglasio: 'Naši navijači nisu kriminalci!'

Image
Foto: Profimedia

Policija je utakmicu odlučila tretirati kao ratni događaj, tvrde iz kluba

29.9.2023.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Utakmica polufinala izraelskog Ligakupa između Maccabi Tel Aviva i gradskog rivala Hapoel Tel Aviva, nije se odigrala iz zaista neobičnog razloga. Naime, igrači Hapoela nisu htjeli započeti utakmicu iz razloga što njihovih navijača nije bilo u dvorani.

Image
MISLE OZBILJNO /

Dinamo doveo veliko pojačanje: Stiže kapetan zlatne generacije hrvatske košarke

Image
MISLE OZBILJNO /

Dinamo doveo veliko pojačanje: Stiže kapetan zlatne generacije hrvatske košarke

Policija je iz sigurnosnih razloga odlučila provjeriti osobne iskaznice svakog gledatelja koji je imao namjeru doći na utakmicu, što je stvorilo ogromne gužve na ulazima. Utakmica je trebala početi u 20 sati, a dvorana je bila poluprazna, na što su iz Hapoela rekli da će čekati do 20.15. Međutim, dvorana se nije popunila i odbili su izaći na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izraelski košarkaški savez je utakmicu registrirao 20-0 za Maccabi i tako će u finalu Ligakupa igrati protiv Hapoela, ali onog jeruzalemskog. Također, iz Saveza im spremaju i dodatnu kaznu, špekulira se da bi im mogli poslati ''čestitku'' u vrijednosti od 100 tisuća eura.

Na kraju, oglasili su se iz kluba i pojasnili situaciju svima: ''Sportski navijači, a ne kriminalci! Od jutra dobivamo poruke da će izraelska policija našu večerašnju utakmicu tretirati kao ratni događaj u kojem će sve navijače od 8 do 80 godina, uključujući i žene i djecu tretirati kao potencijalne kriminalce. U svjetlu tih događanja odlučili smo da danas nema smisla zaigrati utakmicu. Sport pripada navijačima!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo