FANTASTIČAN POTEZ: / Klanjamo se ovom nevjerojatnom košu Hrvata

Image

Hrvatski košarkaški reprezentativac Kruno Simon autor je fantastičnog poteza koji je napravio igrajući za svoj Milano protiv Pistoije u košarkaškoj Serie A.

15.2.2016.
21:38
VOYO logo

Emporio Armani Milano kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša, a u kojem igraju još Stanko Barać i Oliver Lafayette, gostovao je u sklopu 19. kola kod Pistoije i ostvario pobjedu 85:80.

Pao na parket i pogodio tricu, ali...

Košarkaški zaljubljenici vidjeli su potez o kojem će se još dugo pričati u Italiji, ali i šire. Polovicom druge četvrtine pri rezultatu 50:34 za goste iz najbogatijeg talijanskog grada, Simon je primio loptu blizu aut linije na desnoj strani terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom trenutku, bivši igrač Zagreba se poskliznio, pao na parket i pri tome je s poda bacio loptu prema košu. Lopta je od table ušla u koš, a domaći navijači nisu mogli vjerovati kad su vidjeli da je lopta završila unutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, suci nisu priznali koš jer je Simon pri padu dotaknuo aut liniju. Inače, u momčadi Milana najbolji su bili upravo hrvatski reprezentativci Simon sa 22 poena i sedam asistencija i Lafayette s 15 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo