Veliko pojačanje / KK Dinamo doveo Damira Markotu, on uzeo broj u čast Boysa

Image
Foto: pixell.hr

KK Dinamo će Damiru Markoti biti 18. klub u karijeri i šesti hrvatski klub u kojem će nastupati nakon Zagreba, Cedevite, Šanca, Zaboka i Cibone

18.2.2022.
19:30
pixell.hr
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski košarkaški reprezentativac Damir Markota vraća se na parket. Desetak mjeseci nakon rastanka s Cibonom, Markota je postao najnovije pojačanje zagrebačkog drugoligaša KK Dinama.

Damir Markota je rođeni Sarajlija koji je odrastao u Švedskoj. Njegov prvi hrvatski klub je bila Cibona u koju je došao kao perspektivni 16-godišnjak iz koje je pet sezona kasnije otišao u Milwaukee Buckse. U NBA-u se nije uspio nametnuti te je po povratku u Europu ostvario lijepu karijeru nastupajući za klubove u Rusiji, Sloveniji, Turskoj, Španjolskoj, Litvi i Crnoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KK Dinamo će Markoti biti 18. klub u karijeri i šesti hrvatski klub u kojem će nastupati nakon Zagreba, Cedevite, Šanca, Zaboka i Cibone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damir Markota u Dinamu će nositi broj 86 u čast godine osnutka Bad Blue Boysa. Inače, njegov novi klub se nalazi na prvom mjestu drugog ranga hrvatske košarke te je izgledno da uskoro postanu dio Premijer lige.

Markota će nastupiti za svoj novi klub već sutra kad Dinamo igra protiv KK Kvarnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo