KAKVO VESELJE ZA ŠARIĆEVU MOMČAD: / Sixersi slavili košem u zadnjoj sekundi

Image
Foto: GIF/YouTube

Košarkaši Philadelphije došli su do pobjede u svom Wells Fargo Centru 0.05 sekundi prije kraja, a ključni koš, praktički sa zvukom sirene, zabio je T.J. Mc Connell.

12.1.2017.
8:55
GIF/YouTube
VOYO logo

Tome je prethodila akcija u kojoj je Kristaps Porzingis promašio tricu šest sekundi prije kraja.

Šarić zabio jednu tricu

Dario Šarić imao je lošu večer, za 21 minutu iz igre šutirao je 1-8, ubacio tek jednu tricu (1-3), uz tri skoka. Najbolji kod domaćina bio je Joel Embiid s 21 košem i 14 skokova, dok je junak McConnell ubacio osam poena za 11. pobjedu Sixersa, jednu više nego što su ih ostvarili u cijeloj prošloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knicksi izgubili devet od deset

Carmelo Anthony još jednom je u nevjerici gledao poraz svoje momčadi, deveti u zadnjih deset utakmica. Najbolji igrač Knicksa postigao je 28 poena, ali ostao bez učinka u 4. četvrtini. Vodili su gosti s +10 dvije i pol minute prije kraja, ali su doživjeli novi poraz. U tjedan dana su dvaput poraženi u posljednjoj sekundi, nakon što je prošlog tjedna Knickse razočarao i igrač Milwaukeeja Giannis Antetokoumpo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derrick Rose vratio se u momčad nakon tajanstvenog izostanka s prošle utakmice, zabio je 25, ali protiv Sixersa nije bilo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrookov 18. 'triple-double'

Russell Westbrook postigao je 18. triple-double u sezoni uz 24 poena, 13 skokova i 12 asistencija u pobjedi Thundera protiv Grizzliesa 103:95. Što bi bilo da ga je služio šut, iz igre je gađao 6-19, a promašio je svih sedam pokušaja za tricu.

Bio je ovo 55. Westbrookov 'triple-double' u sezoni, a s 18. ove sezone izjednačio je učinak legendarnog Magica Johnsona iz sezone 1981/82. Kod gostiju, Mike Conley bio je naučinkovitiji s 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja bez poena za 12 minuta

Clippersi su nadigrale Orlando sa 105:96. Trener Frank Vogel dao je Mariju Hezonji "čak" 12 minuta na parketu, ali hrvatski reprezentativac nije se iskazao, promašio je sva tri šuta za tricu. U ostalim rubrikama imao je dvije asistencije, dvije izgubljene lopte i dva prekršaja. Damjan Rudež nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordon je za Magic ubacio 28, dok je kod domaćina J.J. Redick bio najefikasniji s 22 poena, Chris Paul dodao je 18, uz 7 skokova, 6 asistencija i 4 osvojene lopte, dok je DeAndre Jordan pohvatao "sve", skupio čak 20 skokova, uz 10 poena.

Clippersima ide odlično u 2017. godini, imaju svih pet pobjeda, dok je Orlando izgubio četvrtu utakmicu za redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland nadigrao Cleveland

Portland Trailblazersi su u svom Rose Gardenu iznenadili Cleveland i slavili 102:86. LeBron James imao je 20 poena, a nakon utakmice požalio se na veliki broj izgubljenih lopti. Cavaliersi su ih na ovoj utakmici imali čak 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Portlanda, C.J. Mc Collum ubacio je 27, a pravu pomoć dobio je od Crabbea koj je zabio 24. Damian Lillard nije bio baš raspoložen, ubacivši 14 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Philadelphia - NY Knicks 98:97 Oklahoma City - Memphis 103:95 Minnesota - Houston 119:105 Boston - Washington 117:108 LA Clippers - Orlando 105:96 Portland - Cleveland 102:86

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo