KAKVA ŠTETA: / Cibona nadoknadila minus 18, pa pala u produžetku

Image

U susretu 3.

13.1.2016.
21:53
VOYO logo

Cibona je u posljednjoj četvrtini nadoknadila čak 18 koševa zaostatka, te imala šut za pobjedu u regularnom dijelu, no Ante Žižić je promašio. U dodatnih pet minuta Francuzi su bili bolji, ostvarivši drugu pobjedu kojom su preuzeli vrh ljestvice.

Žižić promašio pobjedu

Cibona je dobro otvorila utakmicu i nakon prve četvrtine imala je dva koša prednosti (27:25). Međutim, u drugoj dionici su Vukovi neobjašnjivo stali i taj dio igre izgubili s čak 16 koševa razlike (32:16). Francuzi su dobili i treću dionicu (27:23), pa je Cibona na ulasku u zadnju četvrtinu imala 18 koševa zaostatka. U tim trenucima činilo se kako će Francuzi ostvariti uvjerljivu pobjedu, međutim Cibona je odigrala fantastičnu četvrtinu nadoknadivši 18 koševa minusa i još bila u prilici u zadnjem napadu izboriti pobjedu. Međutim, Žižić nije bio precizan. U produžetku su gosti zabili tri trice i minutu prije kraja pobjegli na 107:100 što Cibona više nije uspjela nadoknaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Le Havre je do slavlja predvodio Angell Vassallo s 31 košem. Jean-Baptiste Adolphe je upisao 'double-double' s 19 koševa i 11 skokova, dok je Lawrence Hill dodao 18 koševa. Kod Cibone osam igrača je upisalo dvoznamenkasti broj koševa - najefikasniji su bili Filip Krušlin s 18 koševa, te Ivan Siriščević s 15 koševa. Marin Rozić, Nebojša Joksimović i Andrija Žižić zabili su po 12 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju iz ove skupine Pieno Žvaigždes je nakon produžetaka pobijedio Energia Targu Jiu 95:93, ubilježivši prvu pobjedu. Na ljestvici vode Le Havre i Cibona s po dvije pobjede i jednim porazom, dok Pieno Žvaigždes i Energia Targu Jiu imaju skor 1-2. U 4. kolu Cibona gostuje kod Energije Targu 20. siječnja, a istog dana Pieno Žvaigždes će ugostiti Le Havre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo