NAJSPEKTAKULARNIJI KUKOČEV KOŠ IKAD? / Pogledajte Pippenov izraz lica nakon nevjerojatnog poteza; Ovo je sve

Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Znao je da je dobra onog trenutka kad ju je ispustio iz ruku'

11.5.2020.
7:45
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Jedan od najatraktivnijih koševa uopće u velikoj karijeri Tonija Kukoča zasigurno je onaj dalekometni sa zvukom sirene za kraj poluvremena protiv Minnesote u Chicagu.

Image
KONAČNO OTKRIVENO: /

Evo o čemu su Jordan i njegov otac posljednje razgovarali prije tragedije

Image
KONAČNO OTKRIVENO: /

Evo o čemu su Jordan i njegov otac posljednje razgovarali prije tragedije

Dogodilo se to 27. veljače 1996. U toj su utakmici Bullsi demonstrirali moč protiv Wolvesa (pobjeda 120:99) za koje je igrala tada mlada zvijezda Kevin Garnett.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toni Kukoč vruć dočekao Wolvse

Kukoč je u toj sezoni osvojio nagradu za najboljeg šestog igrača NBA lige. Utakmicu prije ove, protiv Orlando Magica, ušavši s klupe, zabio je 24 poena (tricu je gađao 6-8), uz četiri skoka za 23 minute igre. Vruć i u formi Kuki je dočekao Vukove...

Tako je bilo i ovog puta. Ušao je u igru potkraj prve četvrtine i odmah počeo trpati koševe. I onda dvije sekunde prije kraja poluvremena - majstorija. Centar Luc Longley blokirao je pokušaj Garnetta, a lopta je došla do Tonija koji lijevom rukom zabija gotovo pa sa svoje polovice (s nekih deset metara) sa zvukom sirene za opće oduševljenje u United Centeru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pippen, iza Michaela Jordana najveća zvijezda momčadi i najbolji igrač koji nije baš blagonaklono gledao na to što je Toni Kukoč bio miljenik Jerryja Krausea, generalnog menadžera Bullsa, odnosno na neke zamisli Phila Jacksona glede našeg košarkaša i njegove uloge u momčadi, samo se kiselo smješkao u trenutku kad je dvorana bila na nogama zbog Tonija.

"Znao je da je dobra onog trenutka kad ju je ispustio iz ruku", kazao je komentator utakmice za Tonija Kukoča. Pogledajte kako je to izgledalo od 02:56 u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kad govorimo o Pippenu i Kukoču, bitno je za naglasiti kako je upravo Pippen najviše pomogao Kukoču tijekom njegova dolaska u klub i adaptaciju na Bullse, odnosno NBA ligu u cjelini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo